Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba

Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba

GS-LLP-003
Rating 

Reklamní čokoládová lízátka zajistí zakázková výroba s ražbou, z kvalitního kakaa a mohou být ve tvarech a velikostech dle objednávky. Naše čokoládová lízátka s ražbou ze zakázkové výroby mohou nést logo firmy, nápisy nebo jinou jednodušší grafiku. 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Propagační promo čokoládová lízátka s ražbou, mohou být vyrobena zakázkovou výrobou ve tvarech a velikostech dle Vašich přání. Reklamní čokoládová lízátka zajistí zakázková výroba s ražbou a z kvalitního kakaa. Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba opatří logem firmy, nápisy nebo jinou jednodušší grafikou. 

Min. objednávka: 500ks/druh
Rozměry: 100x30mm, 50x60mm, 45x70mm nebo na zakázku
Hmotnost: 25g
Tvar: na zakázku
Příchutě: mléčná, hořká
Potisk obalu: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-LLP-003
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba

Čokoládová lízátka s ražbou zakázková výroba

Reklamní čokoládová lízátka zajistí zakázková výroba s ražbou, z kvalitního kakaa a mohou být ve tvarech a velikostech dle objednávky. Naše čokoládová lízátka s ražbou ze zakázkové výroby mohou nést logo firmy, nápisy nebo jinou jednodušší grafiku. 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Reference: GS-FK011

Plovoucí přívěsky s logem na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme plovoucí přívěsky s logem Vaší firmy či sloganem. Plovoucí přívěsky na zakázku nejen s logem firmy ale také v libovolné barvě, velikosti a tvaru. Plovoucí přívěsky na zakázku s logem jsou originální reklamní předmět.

Reference: GS-CHW-020

Promo potahované pastilky v plastové krabičce s klipem

Potahované tic tac pastilky s ovocnou nebo mentolovou příchutí v plastové krabičce s klipem, kterou potiskneme dle Vašeho grafického zadání a Vy tak získáte skvělé promo pro svou firmu. Potahované pastilky v krabičce s klipem jako osvěžující promo na výstavy či veletrhy ale i k propagaci nové služby nebo produktu.

Reference: car-air-freshener-004

Osvěžovač vzduchu s potiskem

Osvěžovače vzduchu s potiskem jsou vyrobeny z vysoce kvalitního ekologického papíru. Náš osvěžovač vzduchu s potiskem je reklamní předmět, který je dobře a dlouho viditelný.

Reference: GS_AB003

Antistresové míčky bez potisku

Barevné kulaté antistresové míčky bez potisku v základních barvách. Antistresové míčky bez potisku jako dárek pro své klienty. Antistresové míčky jsou stále populárním reklamním předmětem a navím jsou cenově nenáročné. Antistresové míčky v základních barvách bez potisku: bílá, žlutá, oranžová, růžová, červená, fialová, světle modrá, modrá, světle zelená,...

Reference: LAHT-120408

Šňůrka na krk potisk

Šňůrka na krk na sobě nese potisk, který je vytvořen technologií využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk potisk je vyrobena z materiálu polyester. Šňůrka na krk potisk může být vyrobena v jakékoliv barvě. 

Reference: GS-CHW-018

Jelly Jelly v plastové krychli s potiskem

Bonbónky jelly jelly v plastové krychli, kterou můžeme opatřit potiskem dle Vaší grafické předlohy. Jelly jelly bonbóny v plastové krychli s potiskem Vaší firmy bude originální dárek na veletrhzích či výstavách pro Vaše stále zákazníky.

Reference: GS-CHW-010

Propagační pastilky v plechovce s potiskem

Propagační pastilky, žvýkačky, mentolové či ovocné dražé v plechovce ve stříbrné nebo bílé barvě a s potiskem dle Vašeho zadání. Pastilky v plechovce s potiskem jako logem, značkou, obrázkem produktu nebo jiným designem bude pefrektní dárek pro zákazníky na Vaší příští propagační akci. 

Reference: GS-SLCB-028

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem

Gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem. S nadsázkou můžeme říct že naše výrobní možnosti jsou limitované pouze Vaší fantazií. Zde je přiklad možné realizace kreativního zadání. Tento gumový reklamní zumba náramek na míru s tiskem je vyroben ze 100 procentního silikonu.

Reference: GS-HP 003

Propagační hřejivé polštářky výrobce

Propagační hřejivé polštářky od výrobce za skvělé ceny.  Propagační hřejivé polštářky výrobce zhotoví v různých tvarech a velikostech a s potiskem. Propagační hřejivé polštářky výrobce dodává v kvalitního a pevného PVC, které je naprosto netoxické. Propagační hřejivé polštářky vyhovují předpisu CE.    

Reference: but02

Butony 3,5

Butony umístěné na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou butony originální formou propagace. Butony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.