Manžetové knoflíčky s monogramem

Manžetové knoflíčky s monogramem

Cufflink_006
Rating 

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s monogramem jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů s monogramem dle Vašeho přání.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s monogramem jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů s monogramem dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tyto reklamní manžetové knoflíčky s monogramem při příležitosti firemního večírku nebo jiné významné události.

Product Details
Cufflink_006
100
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Manžetové knoflíčky s monogramem

Manžetové knoflíčky s monogramem

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s monogramem jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů s monogramem dle Vašeho přání.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: Cufflink_012

Manžetové knoflíčky ze slitiny

Vyrobené ze slitiny kovu, tyto manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: CUF0209103

Čtvercové manžetové knoflíčky

Tyto čtvercové manžetové knoflíčky jsou unikátní kombinací nerezové oceli a výplně z modré glazury. Již na první pohled je patrné, že tento pár čtvercových manžetových knoflíčků se odlišuje od běžných knoflíčků čtvercového tvaru.

Reference: Cufflink_013

Manžetové knoflíčky s krystaly

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s krystaly jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: Cufflink_003

Manažerské manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manažerské manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: CUF0209100

Manžetové knoflíčky na zakázku

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky na zakázku - s použitím barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: Cufflink_008

Manžetové knoflíčky ve tvaru kříže

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky ve tvaru kříže jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: CUF0209092

Manžetové knoflíčky s mřížkou

Tyto manžetové knoflíčky s mřížkou nabízíme v barvách dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Reference: Cufflink_016

Diamantové manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto diamantové manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: Cufflink_015

Gravírované manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto gravírované manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám gravírované manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Reference: cuf00005

Manžetové knoflíčky z nerez oceli

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost ozdobit se těmito manžetovými knoflíčky při příležitosti...

Reference: Cufflink_022

Barevné manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto barevné manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tento stylový doplněk při příležitosti...

Reference: CUF0209107

Manžetové knoflíčky

Tyto originální manžetové knoflíčky z nerezové oceli vynikají designem utvořeným z devíti malých čtverců vyplněných glazurou různých barev. Tyto manžetové knoflíčky budou dokonalým doplňkem pro Váš formální outfit

Reference: CUF0209088

Gravírované manžetové knoflíčky

Tyto gravírované manžetové knoflíčky nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.