Plyšový medvěd se srdíčkem

Plyšový medvěd se srdíčkem

toy040
Rating 

Plyšový medvěd se srdíčkem a šálou kolem krku je velice oblíbenou hračkou malých dětí. Z velice měkoučkého materiálu, i tím je plyšový medvěd velmi lehounký.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Plyšový medvěd se srdíčkem a šálou kolem krku je velice oblíbenou hračkou malých dětí. Z velice měkoučkého materiálu, i tím je plyšový medvěd velmi lehounký.

Product Details
toy040
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Plyšový medvěd se srdíčkem

Plyšový medvěd se srdíčkem

Plyšový medvěd se srdíčkem a šálou kolem krku je velice oblíbenou hračkou malých dětí. Z velice měkoučkého materiálu, i tím je plyšový medvěd velmi lehounký.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: hipp02

Plyšák

Tento roztomilý plyšák slouží jako přívěsek na klíče. Toto plyšové zvířátko můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšáků? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy003

Přívěsek pes

Tento roztomilý plyšový pes slouží jako přívěsek na klíče. Tento přívěsek ve tvaru psa můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru psa? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: N1

Zvírátko plyšové

Toto roztomilé zvířátko plyšové slouží jako přívěsek na klíče. Toto plyšové zvířátko můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových zvířátek? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy008

Pes

Tento roztomilý plyšový pes slouží jako přívěsek na klíče. Tuto plyšovou hračku - psa můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru psa? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: hipp06

Hrošík

Tento roztomilý hrošík slouží jako přívěsek na klíče. Tohoto plyšového hrošíka můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto hrošíků? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: td-2

Hračka plyšová - slon

Tato plyšová hračka - slon je doplňkem, který rozveselí a zaujme. Tuto plyšovou hračku - slona můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček ve tvaru slona? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: toy004

Plyšový medvěd

Tento roztomilý plyšový medvěd vyroben z velmi jemných materiálů vám jistě přiroste k srdci. Tohoto plyšového medvěda můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových medvědů? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy00045

Plyšový magnet opička

Plyšový magnet je vhodný k přidržení např. zprávy na lednici nebo jej můžete mít na jakékoliv jiné magnetické ploše. Plyšový magnet opička má v sobě 5 magnetů- 1 v bříšku a ostatní na konci nožiček. Za pomoci magnetů můžete opičku umístit do různých poloh.

Reference: toy00052

Plyšové zvířátko

Toto roztomilé plyšové zvířátko slouží jako přívěsek na klíče. Toto zvířátko můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru zvířátka? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: td-3

Hračka plyšová - pes

Tato plyšová hračka - pes je doplňkem, který rozveselí a zaujme. Tuto plyšovou hračku - psa můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček ve tvaru psa ? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: toy005-1

Plyšové kuřátko

Toto roztomilé plyšové kuřátko slouží jako přívěsek na klíče. Toto plyšové kuřátko můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru kuřátka? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy025

Plyšové klíčenky

Vyrobíme vám různé druhy plyšových plněných klíčenek. Stačí přijít k nám, vybrat si ze široké nabídky motivů, barev i velikostí a pak už jen překvapit originálními klíčenkami.

Reference: hipp05

Hrošíci

Tito plyšoví hrošíci vyrobeni z velmi jemného plyše Vás spolehlivě rozveselí. Tyto plyšové hrošíky můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, mohou tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hrošíků?

Reference: toy007

Plyšová hračka

Tato roztomilá plyšová hračka je ideální k použití jako přívěsek na klíče. Tuto plyšovou hračku můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.