Nálepky do oken na zakázku

Nálepky do oken na zakázku

GS-STICKER-001
Rating 

Naše nálepky do oken nabízíme na zakázku za skvělou cenu. Kombinujeme konkureční cenu s nabídkou široké škály barev a velikostí.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Naše nálepky do oken nabízíme za skvělou cenu. Kombinujeme konkureční cenu s nabídkou široké škály barev a velikostí. Vyberte si nás jako svého dodavatele nálepek do oken. Na zakázku zhotovíme jednostranný nebo oboustranný potisk. Nálepky do oken na zakázku jsou vyrobeny z trvanlivého vinylu, poly materiálu nebo z přilnavého materiálu. Můžete si zvolit lepící stranu, podle toho, zda budete nálepky lepit uvnitř nebo venku. Cena se určuje podle velikosti.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-STICKER-001
5000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Nálepky do oken na zakázku

Nálepky do oken na zakázku

Naše nálepky do oken nabízíme na zakázku za skvělou cenu. Kombinujeme konkureční cenu s nabídkou široké škály barev a velikostí.

Write your review
10 other products in the same category:

Reference: GS-STICKER-009

Promo nálepky na míru

Promo nálepky na míru jsou dostupné v mnoha velikostech, tvarech a barvách. Jsou vyrobeny z přilnavého epoxidového materiálu. Promo nálepky vyrobené na míru jsou odolné proti vodě a mají dlouhou životnost.

Reference: GS-STICKER-002

Reklamní nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Tyto nálepky jsou z odolného plastického materiálu. Reklamní nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepky drží na jakémkoli běžném povrchu.

Reference: GS-STICKER-011

Zakázkové nálepky

Na našich zakázkových nálepkách můžete prezentovat nejen jméno vaší firmy ale i její logo. Potisk nabízíme v sedmi standardních barvách. Nálepky na zakázku jsou vyrobeny z vinylu, který vydrží v každém počasí.

Reference: GS-STICKER-008

Křišťálové nálepky s logem

Naše křišťálové nálepky s logem na míru jsou efektivním prostředkem, s jehož pomocí zviditelníte svou firmu velkému okruhu potencionálních zákazníků a klientů. Pošlete nám své logo a my vám vyrobíme křišťálové nálepky na míru za skvělou cenu.

Reference: GS-STICKER-003

Promo nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepka je vhodná na jakékoli povrchy a je odolná.

Reference: GS-STICKER-004

Nálepky na zakázku

Nálepky na zakázku s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem jsou osvědčenou formou reklamy. Nálepky na zakázku dodáme za výhodné ceny. Naše nálepky na zakázku drží na všech běžných materiálech a jsou odolné. Ceny za nálepky na zakázku jsou dle velikosti.

Reference: GS-STICKER-006

Reklamní blikátka

Reklamní blikátka. Vyzkoušejte naše reklamní blikátka na zakázku pro svou propagaci. Reklamní blikátka mají uvnitř malu diodu. Relkamní blikátka lze přilepit třeba na mobil.

Reference: GS-STICKER-005

Propagační nálepka

Propagační nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Propagační nálepky dodáme za výhodné ceny. Naše propagační nálepky drží na všech běžných materiálech a jsou odolné.

Reference: GS-STICKER-007

Vinylové nálepky na zakázku

Naše samolepící vinylové nálepky jsou vodotěsné a jsou vyrobeny z vinylu nejvyšší kvality.Vinylové nálepky nalepíte jednoduše na jakýkoli čistý a hladký povrch, kde vydrží až 7 let.

Reference: GS-STICKER-010

Nálepka na zakázku

Tato nálepka na zakázku není jako obyčené nálepky, které během jenoho roku popraskají nebo se oloupou. Nálepka na zakázku je vyrobena z vysoce kvalitního vinylu, odolného proti vodě jehož průměrná životnost se pohybuje okolo 6 let.