Kovové kuličkové pero

Kovové kuličkové pero

pen024
Rating 

Kovové kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kovové kuličkové pero se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Kovové kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kovové kuličkové pero je šetrné k životnímu prostředí. Kovové kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem. Kovové kuličkové pero se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy.

Product Details
pen024
2000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Kovové kuličkové pero

Kovové kuličkové pero

Kovové kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kovové kuličkové pero se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: pen020-1

Propiska kovová

Tato propiska kovová je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato propiska kovová je vyrobena z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen119

Propiska

Tyto propisky jsou cenově výhodnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách a designech. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen026

Pero s potiskem

Pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Pero s potiskem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pero s potiskem dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero s potiskem je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Reference: pen012

Kuličkové pero s potiskem

Kuličkové pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s potiskem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Reference: pen001

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen024-1

Propisovací tužky

Tyto propisovací tužky jsou cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovací tužky jsou vyrobeny z kvalitního kovu a vynikají svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto propisovacích tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen005

Kuličkové pero

Kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kuličkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kuličkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách.

Reference: pen008

Tužka

Tato tužka v jednobarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto tužky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto reklamních tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen005

Propiska

Tato plastová propiska jednoduchého designu je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen003

Promo psací pero

Promo psací pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo psací pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logemnebo reklamním sloganem.

Reference: pen029

Dárkové pero

Dárkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Dárkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Dárkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Dárkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Reference: pen022-1

Kuličková tužka

Tato kuličková tužka je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková tužka je vyrobena z kvalitního kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kuličkových tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen021

Kovové pero na míru

Kovové pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kovové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kovové pero na míru dodáváme v různých velikostech a barvách. Kovové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Reference: pen020

Plastové pero s potiskem

Plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem. Plastové pero s potiskem se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy.

Reference: pen023-1

Kovové pero

Toto kovové pero je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kovové pero je vyrobeno z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen007

Propisovačka

Tato propisovačka v matném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.