Šňůrka na krk potisk

Šňůrka na krk potisk

LAHT-120408
Rating 

Šňůrka na krk na sobě nese potisk, který je vytvořen technologií využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk potisk je vyrobena z materiálu polyester. Šňůrka na krk potisk může být vyrobena v jakékoliv barvě. 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Šňůrka na krk na sobě nese potisk, který je vytvořen technologií využívající teplo - termostransfer. Šňůrka na krk potisk je vyrobena z materiálu polyester. Šňůrka na krk potisk může být vyrobena v jakékoliv barvě. Šňůrka na krk potisk je opatřena kovovým očkem a otočnou karabinkou a také textilním očkem na mobilní telefon.  

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x90cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
LAHT-120408
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Šňůrka na krk potisk

Šňůrka na krk potisk

Šňůrka na krk na sobě nese potisk, který je vytvořen technologií využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk potisk je vyrobena z materiálu polyester. Šňůrka na krk potisk může být vyrobena v jakékoliv barvě. 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: PAPW-120302

Propagační papírový větrník

Propagační papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Propagační papírový větrník je vhodný pro všechny. Progapační papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Reference: GS-STICKER-008

Křišťálové nálepky s logem

Naše křišťálové nálepky s logem na míru jsou efektivním prostředkem, s jehož pomocí zviditelníte svou firmu velkému okruhu potencionálních zákazníků a klientů. Pošlete nám své logo a my vám vyrobíme křišťálové nálepky na míru za skvělou cenu.

Reference: GS-STICKER-005

Propagační nálepka

Propagační nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Propagační nálepky dodáme za výhodné ceny. Naše propagační nálepky drží na všech běžných materiálech a jsou odolné.

Reference: GS-HP 009

Promo ohřívače rukou s vánočním motivem

Promo ohřívače rukou s motivem Santa Clause nebo jiným vánočním motivem budou perfektní reklamní dárek pro Vaše zaměstnance, zákazníky nebo obchodní partnery. Promo ohřívače rukou s vánočním motivem jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a splňují předpisy CE.

Reference: odz01pse

Plaketa

Plaketa jako originální upomínkový předmět. Plaketa může být firemním dárkem. Tato plaketa je z kvalitního materiálu. Plaketu je možné na zakázku dekorovat podle vašich představ. Plakety dodáváme za výhodné ceny.

Reference: Button-badge-007

Odznak - špendlík

Naše reklamní odznaky na špendlíku jsou ideální pro zveřejnění vašeho loga nebo sloganu.Reklamní odznaky upevněné na špendlíku jsou malé a  finančně nenáročné. Přesto můžete díky nim efektivně propagovat svůj byznys.

Reference: hour_glass_013

Dřevěné přesýpací hodiny

Tyto přesýpací hodiny vám vyrobíme na míru z kvalitního dřeva. Délka časového úseku, který dřevěnými přesýpacími hodinami bude měřen, je zcela ve vaší kompetenci.

Reference: sandglass_003

Nerezové přesýpací hodiny

Nerezové přesýpací hodiny mají jednoduchý a stylový design. Jsou vhodné pro výzdobu vaší kanceláře nebo bytu. Nerezové přesýpací hodiny jsou oblíbeným reklamním předmětem při různých veletrzích, výstavách nebo sportovních akcích.

Reference: GS-SL001

Reklamní tkaničky s potiskem

Reklamní tkaničky do bot s potiskem jsou perfektním příkladem moderní reklamy. Reklamní tkaničky do bot s vlastním potiskem například logem, značkou nebo názvem produktu. Reklamní tkaničky s potiskem dle Vašeho zadání.

Reference: GS-LLP-007

Reklamní lízátka potištěná srdce

Reklamní lízátka ve tvaru srdce mohou být v různých příchutích a opatřena etiketou, která může být potištěná sdělením pro Vaše zákazníky nebo klienty. Potištěná reklamní lízátka ve tvaru srdce či kolečka jsou vhodná pro sportovní či firemní akce a využitelná i na propagačních akcích.

Reference: pad-090805

Reklamní protiskluzová podložka

Naše reklamní protiskluzová podložka je vyrobena z kvalitní gumy. Není magnetická a je odolná proti změnám teplot. Na zakázku vám vyrobíme protiskluzovou podložku s logem v jakémkoli tvaru, velikosti či barevném provedení.

Reference: GS-FK014

Reklamní EVA přívěsky od výrobce

Jsme výrobce pro reklamní EVA přívěsky. Přívěsky z plovoucího materiálu EVA jsou populární reklamní předmět, který je velice variabilní a může Vám ho vyrobíme v barvách, velikostech a tvarech na zakázku.