Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk

USB_flash_drive_025
Rating 

Reklamní USB flash disk je vyrobený z vysoce kvalitního kovu. Je otočný a může být použit jako klíčenka. Tento kovový USB flash disk je ideální pro reklamní účely. Tento kovový reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Reklamní USB flash disk je vyrobený z vysoce kvalitního kovu. Je otočný a může být použit jako klíčenka. Tento kovový USB flash disk je ideální pro reklamní účely. Tento kovový reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash disky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Product Details
USB_flash_drive_025
200
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk je vyrobený z vysoce kvalitního kovu. Je otočný a může být použit jako klíčenka. Tento kovový USB flash disk je ideální pro reklamní účely. Tento kovový reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: USB_flash_drive_008

USB flash disky s vytištěným logem

USB flash disky s vytištěným logem jsou jedinečným reklamním předmětem s módním designem. Flash disky v jednoduchýh barvách s průhlednou vrchní a spodní částí jsou žádané a zároveň za velmi příznivé ceny. Nabízíme široký výběr flash disků s možností vytištění loga dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky s vytištěným logem mají 1GB paměť a kompaktní...

Reference: card-shape-usb-04

Reklamní Flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní Flash disk ve tvaru karty je mimořádně odolný a výkonný flash disk vhodný pro denní používání. Logo print můžeme vyrobit na míru na obou stranách tohoto reklamního flash disku ve tvaru karty, může tedy sloužit jako dárek pro Vaše obchodní partnery.

Reference: USB_flash_drive_024

USB flash disk přívěšek na klíče

USB flash disk přívěšek na klíče vyrobený z kvalitní nerezové oceli je skvělým dárkem a reklamním předmětem zároveň. Tento kovový USB flash disk na klíče může být označen Vaším logem či značkou. Tento USB flash disk přívěšek na klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_071

Plastové flash disky

Plastové flash disky výborné kvality a jedinečného stylu jsou ideální pro potisk Vaším firemním logem. Tyto plastové flash disky jsou dostupné v různých barvách a kapacitách. Naše plastové flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_060

USB flash disk obdélníkového tvaru

USB flash disky obdélníkového tvaru s transparentním krytem jsou kvalitní a módně zpracované flash disky s výběrem z několika barev. Otvor v horním rohu tohoto obdélníkového flash disku umožňuje provlečení řetízku na klíče. Tento USB flash disk obdélníkového tvaru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_045

USB flash disk ve tvaru srdce

Velice originální USB flash disk ve tvaru srdce s vysokou přenosovou rychlostí a hladkým povrchem Vás zcela nadchne. Tento stylový USB flash disk ve tvaru srdce můžete použít jako přívěšek na krk či na klíče. Věnujte tento roztomilý USB flash disk ve tvaru srdce s 1GB pamětí svým blízkým.

Reference: USB_flash_drive_038

Pero s flash diskem

Pero s flash diskem má stylový design, díky unikátní kombinaci průhledného těla se stříbrným flash diskem je ideální jako reklamní dárek. Toto pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_007

USB flash disky na zakázku

Tyto USB flash disky na zakázku jsou výborné kvality. Díky možnosti označení libovolným logem či reklamním textem patří tyto USB flash disky mezi velmi oblíbené reklamní předměty. USB flash disky vyrobené na zakázku činí Váš život pohodlnějším a příjemnějším. Naše USB flash diky na zakázku mají 1GB pamět a kompaktní velikost.

Reference: udisk00001

Kožený USB flash disk

Tento kožený USB flash disk je často využíván jako exkluzivní reklamní předmět. Tento kožený USB flash disk je vyroben z materiálů vynikajících vlastností a odolností. Kožené pouzdro působí velmi elegantně. Tento kožený USB flash disk je vhodný jako dárek pro Vaše přátelé či obchodní partnery. Má kapacitu 1GB, ale na přání dodáme i s vyšší kapacitou.

Reference: USB_flash_drive_036

Pero s USB flash diskem

Pero s USB flash diskem je elegantní kuličkové pero s USB flash diskem uprostřed. Toto pero s USB flash diskem Vám nabízí pohodlí a spolehlivost při ukládání Vašich dat. Toto pero s USB flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_031

Reklamní USB pera

Tato reklamní USB pera kompaktního tvaru umožňují snadný a pohodlný přenos Vašich dat. Tato reklamní USB pera jsou zároveň skvělým nástrojem pro prezentaci Vašeho loga či značky. Tato reklamní USB pera mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_028

USB pera s reklamním potiskem

USB pera s reklamním potiskem mohou být na zakázku potištěna Vaším firemním logem či vzorem. Speciálně navržená USB pera s reklamním potiskem jsou účinným nástrojem pro šíření povědomí o Vaší značce. Tato USB pera s reklamním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: DIMB-001

USB flash disk ve tvaru klíče

Tento USB flash disk ve tvaru klíče je ideální jako reklamní předmět, s jehož pomocí můžete vy či Vaši zákazníci mít důležitá data vždy při sobě. 1GB USB flash disk ve tvaru klíče je tou správnou volbou pro Vaše reklamní či promoční aktivity. Nabízíme i v 2GB, 4GB a 8GB kapacitách.

Reference: USB_flash_drive_029

USB pera s firemním potiskem

Kovová USB pera s firemním potiskem slouží k zálohování a snadnému přenosu Vašich souborů. Nabízíme USB pera určená pro označení Vaším logem v různých kapacitách. Tato kovová USB pera s firemním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_055

Silikonový flash disk na zápěstí

Tento silikonový flash disk na zápěstí necháme potisknout Vaším firemním logem. Nechte Vaše zákazníky šířit povědomí o Vaší značce pomocí těchto originálních silikonových flash disků na zápěstí. Umožněn výběr z několika různých velikostí a barev. Silikonový flash disk na zápěstí má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Reference: USB_flash_drive_026

USB pera z nerez oceli

USB pera z nerez oceli jsou ideálním nástrojem pro uložení Vašich dat a jejich přenos. Tato USB pera z kvalitní nerezové oceli mohou obsahovat důležité a potřebné informace o Vaší společnosti, které jednoduše předáte Vašim zákazníkům. Tato USB pera z nerez oceli mají 1GB paměť a kompaktní velikost.