Hrníčky

Hrníčky

cup2
Rating 

Tyto hrníčky s ouškem jsou vyrobeny z vysoce kvalitní keramiky. S těmito hrníčky budete mít svůj oblíbený nápoj vždy po ruce.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Tyto hrníčky s ouškem jsou vyrobeny z vysoce kvalitní keramiky. S těmito hrníčky budete mít svůj oblíbený nápoj vždy po ruce. Využijte hrníčky z naší nabídky jako firemní dárek ke zviditelnění Vaší značky nebo v kanceláři pro posílení firemní sounáležitosti.

S našimi hrníčky ukažte svým zaměstnancům nebo zákazníkům, že jste nejlepší ve svém oboru.

 

Product Details
cup2
3000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Hrníčky

Hrníčky

Tyto hrníčky s ouškem jsou vyrobeny z vysoce kvalitní keramiky. S těmito hrníčky budete mít svůj oblíbený nápoj vždy po ruce.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: 114w

hrnek bily

Nabízíme vám nyní k potisku jednoduchý bílý hrnek, na který si sami můžete navrhnout své logo či design pro svou reklamní kampaň.

Reference: cup010-1

kelimky

Kelímky se hodí při každé příležitosti. Kelímky můžete je použít jak při pořádané párty, pracovním jednání, veletrzích či jen jako propagační předmět.

Reference: 13

hrnecek tvarovany

Hrneček s tvarovanými ouškama do srdíčka. Tento tvarovaný hrneček nabízí široký prostor pro vaše reklamní logo či slogan, kterým vám potiskneme tento hrneček podle vašich požadavků.

Reference: GS-COFF-006

Reklamni nerezová nerozbitná ocelová vinná sklenička / pohár na bílé víno

Reklamni nerezová nerozbitná ocelová vinná sklenička / pohár na nožičce na víno jako VIP luxusní dárek. Idealní luxuxsní VIP dárek .  Může být vkusným designovým doplnkem domácnosti nebo i praktickou nádobou. Pokud vaši zákazníci mají styl a chtejí si vychutnat víno z hezkeho pohárku i nacestách určitě ocení tento nerozbitný poharek a jeho luxusní...

Reference: ab-14

hrnek na kavu

Námi nabízený hrnek na kávu či čaj vyroben z kvalitní keramiky je s příjemným květinovým motivem. Zajisté s tímto hrnkem na kávu potěšíte na pracovišti, kde navíc tento hrnek může být obohacen například o vaše logo.

Reference: ab-16

hrnek na kavu

Klasický hrnek na kávu černé barvy a glazurovaného provedení. Jednobarevný hrnek na kávu nabízí široký prostor pro vaši reklamu či slogan.

Reference: cup1

Propagační keramické hrníčky

Tyto propagační keramické hrníčky vyrobené z vysoce kvalitní keramiky okouzlí roztomilým tvarem. Námořnicky modrý povrch těchto propagačních keramických hrníčků je zdůrazněn jasně zeleným vnitřkem.

Reference: ab-15

hrnek na kavu

Hrnek na kávu je vyroben z kvalitní keramiky. Tímto hrnkem na kávu určitě uděláte radost svým blízkým nebo i kolegům v práci.

Reference: cup4

Propagační šálky

Propagační šálky z naší nabídky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního keramického materiálu. Tyto propagační šálky s bílým vnitřkem a červeným ouškem budou krásným dárkem pro Vaše přátele.

Reference: cup3

Keramický hrníček

Tento keramický hrníček je vyroben z vysoce kvalitního keramického materiálu. Bílá barva na vnitřní straně keramického hrníčku kontrastuje s vesele barevným exteriérem.

Reference: GS-COFF-005

Reklamní nerezový ocelový mini plecháček šálek na espresso

Reklamní plecháček velmi dobrý poměr vnímané hodnoty vůči ceně. Vhodný na espresso, nebo panaka při kempování, offroad dovolené nebo na lodi. Malý nerezový nerozbitný plecháček by měl patřit mezi Vaší povinnou výbavu. Malý plechový mini hrnek díky svému objemu hravě nahradní i velký panák. Primárně je plecháček určen na espresso, ale může se hodit na...

Reference: STJB-003

Reklamní kouzelný hrníček

Reklamní kouzelný hrníček z naší nabídky je vyroben z kvalitní keramiky se speciální barvou, která oxiduje. Díky tomu tento keramický kouzelný hrníček změní barvu i obrázky, jakmile do něho nalijete horkou tekutinu.

Reference: cup107

Reklamní průhledný hrnek

Tyto reklamní průhledné hrnky nabízíme v různých velikostech, designech a barevných kombinacích. Reklamní průhledné hrnky potiskneme firemním logem či reklamním nápisem dle požadavků zákazníka. Reklamní průhledné hrnky z naší nabídky budou originálním dárkem pro Vaše přátele či obchodní partnery.

Reference: ab-17

hrnek na kavu

Máme pro vás klasický hrnek na kávu žluté barvy a glazurovaného provedení. Jednobarevný hrnek na kávu nabízí široký prostor pro vaši reklamu či slogan.