reklamní placatka

reklamní placatka

WIJB-002
Rating 

Reklamní placatka s objemem 150 ml. Nase reklamni placatka je vhodny darek pro Vase Vip klienty

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Reklamní placatka s objemem 150 ml. Nase reklamni placatka je vhodny darek pro Vase Vip klienty protože s ni urcite proziji hodne příjemných chvil. Tato reklamní placatka je vyrobena ze zdravotne nezavadne ocely.

Product Details
WIJB-002
50
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

reklamní placatka

reklamní placatka

Reklamní placatka s objemem 150 ml. Nase reklamni placatka je vhodny darek pro Vase Vip klienty

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: 4PL0016

butylka

Butylka s matným stříbrným povrchem. Díky připevněnému vršku nehrozí ztráta uzávěru například při zimních sportech, kde obzvláště tuto butylku oceníte. Butylka je z nerez oceli.

Reference: 4PL0012

Placatka - Gravirovana

Placatka gravírovaná je stříbrné barvy v nerezovém provedení opatřená na povrchu efektním gravírováním. Má šroubovací uzávěr a leštěnou vrchní část.

Reference: 4PL0018

Placatka - Kulata

Stříbrná kulatá butylka má lesklý povrch a šroubovací odnímatelný uzávěr. Tato kulatá placatka je ideální do kapsy obzvláště v zimních měsících.

Reference: 4PL0019

Placatka velka matna + presah

Velká matná placatka na alkohol v nerezovém provedení se šroubovým uzávěrem, který se díky připevněnému vršku neotevře ani za jízdy na lyžích. Tato velká placatka je ideálním společníkem do lesa, na hory a další outdoorové aktivity.

Reference: 4PL0004

Placatka - Drevo

Placatka s dřevěným dekorem a vrchní částí z leštěné nerez ocele. Placatka skvěle poslouží pro potisk vaší oblíbenou značkou či logem vaší společnosti a získáte tak skvělý propagační dárek.

Reference: sad05

Placatka v sadě

Osvědčeným dárkem je placatka v sadě. Nabízíme placatku v sadě s metrem. Tato placatka v sadě je zejména vhodná pro pány a kutily. Placatka v sadě je z chromu.

Reference: 4PL0015

Placatka - Geroj

Placatka vám bude výborným společníkem při venkovních aktivitách. Tato placatka je vyrobená z kvalitní nerez oceli a na přední části zdobená vyrytím. Uzávěr této placatky je připevněn pomocí pohyblivého kloubu a šroubovacího víčka.

Reference: 4PL0000

Placatka - Textil + kuze + logo

Placatka s koženým dekorem doplněný textilem. Placatka se díky koženému obalu příjemně drží a nestudí. Na přední části je v kůži oválný nerez, do kterého je možné vložit logo či vaší značku.

Reference: 4PL0021

butylky

Kovová butylka z nerezavé oceli a matným stříbrným povrchem. Vršek je i po odšroubování připoutaný k butylce. Její velký prostor využijte pro umístění svého loga či značky, které vám na butylku natiskneme.

Reference: sad04

Zátka na víno

Zátka na víno z nerezu. Zátka na víno je oblíbeným dárkem pro každého milovníka vína. Nabízíme zátku na víno v sadě s placatkou. Tato zátka na víno je zejména vhodná pro pány milovníky vína. 

Reference: 4PL0024

Placatka hladka + poharky

Placatka s hladkým povrchem, dvěma pohárky a nálevkou pro snadnější plnění. Placatka i pohárky jsou z nerez oceli. Uzávěr placatky je připevněný na pohyblivém kloubu, takže je nemožné ho ztratit.