butylka

butylka

4PL0016
Rating 

Butylka s matným stříbrným povrchem. Díky připevněnému vršku nehrozí ztráta uzávěru například při zimních sportech, kde obzvláště tuto butylku oceníte. Butylka je z nerez oceli.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Butylka s matným stříbrným povrchem. Díky připevněnému vršku nehrozí ztráta uzávěru například při zimních sportech, kde obzvláště tuto butylku oceníte. Butylka je z nerez oceli. A nabízí vám velký prostor pro umístění svého loga či značky, které vám po dohodě na butylku natiskneme.

V případě jakéhokoliv dotazu se s námi neváhejte spojit!

Product Details
4PL0016
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

butylka

butylka

Butylka s matným stříbrným povrchem. Díky připevněnému vršku nehrozí ztráta uzávěru například při zimních sportech, kde obzvláště tuto butylku oceníte. Butylka je z nerez oceli.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: WIDA-001

promo placatka

Nase promo placatka je vyrobena z uslechtile ocely je zdravotne nezávadná. Tato promo placatka je idelanim reklamnim predmetem jelikoz bude s Vasimi klienty v dobe jejich volna.

Reference: sad05

Placatka v sadě

Osvědčeným dárkem je placatka v sadě. Nabízíme placatku v sadě s metrem. Tato placatka v sadě je zejména vhodná pro pány a kutily. Placatka v sadě je z chromu.

Reference: 4PL0015

Placatka - Geroj

Placatka vám bude výborným společníkem při venkovních aktivitách. Tato placatka je vyrobená z kvalitní nerez oceli a na přední části zdobená vyrytím. Uzávěr této placatky je připevněn pomocí pohyblivého kloubu a šroubovacího víčka.

Reference: 4PL0021

butylky

Kovová butylka z nerezavé oceli a matným stříbrným povrchem. Vršek je i po odšroubování připoutaný k butylce. Její velký prostor využijte pro umístění svého loga či značky, které vám na butylku natiskneme.

Reference: 4PL0018

Placatka - Kulata

Stříbrná kulatá butylka má lesklý povrch a šroubovací odnímatelný uzávěr. Tato kulatá placatka je ideální do kapsy obzvláště v zimních měsících.

Reference: picnic9

Reklamní ledové kostky ocelové, chladící / mrazící, kameny do pití, drinků, nápojů, whisky, alkoholu

Reklamní ocelové kostky jsou dobrým reklamním dárkem, který jistě nadchne svou originalitou. Ocelové ledové kostky ocelové, chladící / mrazící, kameny do pití, drinků, nápojů, whisky, alkoholu jsou skvělým způsobem, jak ochladit Váš nápoj bez toho, aby se naředil vodou po rozpuštěné kostce ledu.  reklamní dárek s velmi douhou životností.  

Reference: 4PL0023

Lahvicka mala na klice matna

Kovová malá lahvička na klíče z nerezavějící oceli a matného vzhledu. Na klíče tuto malou lahvičku připevníte pomocí její karabinky a nemůže se tak stát, že byste po ruce neměli panáka svého oblíbeného nápoje.

Reference: 4PL0019

Placatka velka matna + presah

Velká matná placatka na alkohol v nerezovém provedení se šroubovým uzávěrem, který se díky připevněnému vršku neotevře ani za jízdy na lyžích. Tato velká placatka je ideálním společníkem do lesa, na hory a další outdoorové aktivity.

Reference: 4PL0002

Placatka - cerna s vroubky velka

Placatka s vroubkovanými boky, na čelní i zadní straně černé barvy. Nerezový ovál umístěn na přední straně placatky skvěle poslouží pro umístění monogramu či například loga vaší firmy, kde tak získáte luxusní reklamní dárek.