Havajský top

Havajský top

Floral-Bikini-Top
Rating 

Pestrobarevný havajský top. Rozjeďte zábavu s pomocí havajského topu. Tento havajský top vytváří komplet s našimi havajskými sukněmi a věnci.


  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Pestrobarevný havajský top. Rozjeďte zábavu s pomocí havajského topu. Tento havajský top vytváří komplet s našimi havajskými sukněmi a věnci.

Product Details
Floral-Bikini-Top
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Havajský top

Havajský top

Pestrobarevný havajský top. Rozjeďte zábavu s pomocí havajského topu. Tento havajský top vytváří komplet s našimi havajskými sukněmi a věnci.


Write your review
16 other products in the same category:

Reference: 4KP0006

Pouzdro na vizitky - zlatiště s drážkami

Toto elegantní a stylové pouzdro na vizitky - zlatiště s drážkami je ideální pro uchování Vašich vizitek. Toto pouzdro na vizitky - zlatiště s drážkami označíme Vaším firemním logem či reklamním textem. Toto pouzdro na vizitky - zlatiště s drážkami je praktickým dárkem, který výborně poslouží pro prezentaci Vaší firmy.

Reference: lig00001

LED lampička

LED lampička je velmi kvalitní. LED lampička má stabilní výkon. Tento typ LED lampičky můžete použít pro prezentaci produktů. LED lampička udělá velmi efektní osvětlení.

Reference: 4KP0005

Pouzdro na vizitky - golfový míček

Toto elegantní a stylové pouzdro na vizitky - golfový míček je ideálním pomocníkem pro uchování Vašich vizitek. Toto pouzdro na vizitky - golfový míček označíme Vaším firemním logem či reklamním textem. Toto pouzdro na vizitky - golfový míček je praktickým dárkem, který výborně poslouží pro prezentaci Vaší firmy.

Reference: 4KP0026

Pouzdro na vizitky - EU

Toto jednoduché a stylové pouzdro na vizitky - EU je ideálním pomocníkem pro uchování Vašich vizitek nebo kreditních karet. Toto pouzdro na vizitky - EU označíme Vaším firemním logem či reklamním textem. Toto pouzdro na vizitky - EU je praktickým dárkem, který výborně poslouží pro prezentaci Vaší firmy.

Reference: CARH081202

Pouzdro na vizitky

Pouzdro na vizitky ze dřeva je velmi pohledný a praktický pomocník. Pouzdro na vizitky je velmi skladné. Na povrch pouzdra na vizitky je možné vytisknout logo.

Reference: 4KP0004

Pouzdro na vizitky - vroubkované

Toto elegantní a stylové pouzdro na vizitky - vroubkované je ideálním pomocníkem pro uchování Vašich vizitek. Toto pouzdro na vizitky - vroubkované označíme Vaším firemním logem či reklamním textem. Toto pouzdro na vizitky - vroubkované je praktickým dárkem, který výborně poslouží pro prezentaci Vaší firmy.

Reference: CARH081201

Stojan na vizitky s potiskem

Stojan na vizitky s potiskem je praktický dárek. Tento Stojan na vizitky s potiskem je vyroben z kvalitního dřeva. Na Stojan na vizitky s potiskem můžete vytisknou jakýkoli motiv.

Reference: 4KP0008

Pouzdro na vizitky - lesklé s šedým krytem

Toto jednoduché a stylové pouzdro na vizitky - lesklé s šedým krytem je ideálním pomocníkem pro uchování Vašich vizitek nebo kreditních karet. Toto pouzdro na vizitky - lesklé s šedým krytem označíme Vaším firemním logem či reklamním textem. Toto pouzdro na vizitky - lesklé s šedým krytem je praktickým dárkem, který výborně poslouží pro prezentaci...

Reference: Flower-Wristband

Květinový náramek

Květinový náramek je z trvanlivého plastu. Květinový náramek je doplňek k havajské sukni a věncům. Barvu květinového náramku můžeme upravit podle Vašich potřeb.

Reference: lepici-pasky

lepici pasky

Lepicí pásky jsou nezbytnou součástí každého pracovního stolu. Navíc nabízíme možnost nechat si na tyto lepicí pásky natisknout značku či logo vaší společnosti.

Reference: kd-85254

Kovová dekorace

Tato kovová dekorace slouží jako ozdoba na stůl, je rovněž vhodná k zavěšení na klíče. Máte zájem o objednání této kovové dekorace? Kontaktujte naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: kd-84891

Kovová dekorace - šipka

Tato kovová dekorace ve tvaru šipky slouží jako ozdoba na stůl, je rovněž vhodná k zavěšení na klíče. Máte zájem o objednání této kovové dekorace ve tvaru šipky? Kontaktujte naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: Hula-Skirt_003

Havajské skuně

Havajské skuně jsou z uměliny, která je trvanlivá. Havajské skuně jsou skvělé pro zpestření promo akce nebo party. Kontaktujte nás pro výběr správné havajské skuně pro vaše reklamní účely.

Reference: pismo01pse

Písmena

Kovová písmena na zakázku. Plastiská písmena vyrobíme přesně podle vašich požadavků. Pokud máte o písmena zájem, kontaktujte nás.

Reference: Hula-Skirt_001

Reklamní havajská sukně

Reklamní havajská sukně je tradiční oděv na tropických ostrovech. Takováto reklamní havajská sukně se hodí na party nebo promo akce. Vyzkoušejte reklamní havajskou sukni pro vaši propagaci.

Reference: cal002

Příruční kalkulačka

Tuto příruční kalkulačku můžete nosit vždy při sobě, je nepostradatelným pomocníkem při obchodních jednáních. Tato příruční kalkulačka má všechny základní funkce. Na požádání označíme tuto příruční kalkulačku Vaším firemním logem.