Propagační pera

Propagační pera

pen025
Rating 

Propagační pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Propagační pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Propagační pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Propagační pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Propagační pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Propagační pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem. Propagační pera se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy.

Product Details
pen025
2000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Propagační pera

Propagační pera

Propagační pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Propagační pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Propagační pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: pen029

Dárkové pero

Dárkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Dárkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Dárkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Dárkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Reference: pen004

Kuličková pera

Tato plastová kuličková pera v dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková pera nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen119

Propiska

Tyto propisky jsou cenově výhodnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách a designech. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen008

Psací pero

Psací pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero se hodí jako propagační přemět na různé konference, výstavy a jiné akce.

Reference: pen021-1

Propiska

Tato kovová propiska ve stříbrné barvě je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto propisku můžete nosit vždy při sobě. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen007

Kuličková pera

Kuličková pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Kuličková pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Kuličková pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem neboreklamním sloganem.

Reference: pen034

Plastové pero

Plastové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Plastové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Plastové pero dodáváme v různých velikostech a barvách.Plastové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Reference: pen024-1

Propisovací tužky

Tyto propisovací tužky jsou cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovací tužky jsou vyrobeny z kvalitního kovu a vynikají svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto propisovacích tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen017

Promo plastové pero

Promo plastové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Promo plastové peromá dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Promo plastové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Promo plastové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Reference: pen008

Tužka

Tato tužka v jednobarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto tužky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto reklamních tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen018

Propagační plastové pero

Propagační plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Propagační plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Reference: pen016

Propiska plastová

Tato plastová propiska je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen023

Pero z kovového materiálu

Pero z kovového materiálu je velmi kvalitní. Pero z kovového materiálu má dlouhou životnost a dobře se s ním píše, protože je lehké. Pero z kovového materiálu dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero z kovového materiálu dodáváme za konkurenční ceny.