Pero na zakázku

Pero na zakázku

pen002
Rating 

Pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kulička pera na zakázku je velmi tenká, proto se s ním dobře píše. Pero na zakázku dodáváme v různých velikostech a barvách. Náplň pera na zakázku je k dostání ve velikostech 0,7 mm nebo 1,00 mm.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kulička pera na zakázku je velmi tenká, proto se s ním dobře píše. Pero na zakázku dodáváme v různých velikostech a barvách. Náplň pera na zakázku je k dostání ve velikostech 0,7 mm nebo 1,00 mm. Pero na zakázku je zaručeně nejlepším propagačním předmětem. Na zakázku vám na pero vytiskneme vaše firemní logo nebo reklamní slogan. Máte o tato pera na zakázku zájem? Neváhejte a kontaktujte naše obchodní zástupce.

Product Details
pen002
2000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Pero na zakázku

Pero na zakázku

Pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kulička pera na zakázku je velmi tenká, proto se s ním dobře píše. Pero na zakázku dodáváme v různých velikostech a barvách. Náplň pera na zakázku je k dostání ve velikostech 0,7 mm nebo 1,00 mm.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: pen007

Propisovačka

Tato propisovačka v matném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen017

Propiska plastová

Tyto plastové propisky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen014

Propisovačky

Tyto plastové propisovačky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen028

Kuličkové pero s logem

Kuličkové pero s logem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s logem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Reference: pen007

Kuličková pera

Kuličková pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Kuličková pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Kuličková pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem neboreklamním sloganem.

Reference: pen025-1

Pera

Pera jsou vyrobena z kvalitní slitiny, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Vyberte si požadovanou barvu a logo či reklamní text, o ostatní se postaráme my. Chcete-li získat tato pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Reference: pen029

Dárkové pero

Dárkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Dárkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Dárkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Dárkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Reference: pen013

Propagační kuličkové pero

Propagační kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační kuličkové peroje šetrné k životnímu prostředí. Propagační kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Reference: pen019

Kuličkové pero na míru

Kuličkové pero na míru je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kuličkové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kuličková pera na míru dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Kuličkové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Reference: pen021

Kovové pero na míru

Kovové pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kovové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kovové pero na míru dodáváme v různých velikostech a barvách. Kovové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Reference: pen003

Kuličková pera

Tato plastová kuličková pera v transparentní modré jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková pera nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen101

Originální propisky

Tyto originální propisky ve tvaru golfových holí představují cenově výhodný a efektivní nástroj pro prezentaci Vaší firmy nebo produktů.  Tyto propisky mohou sloužit jako originální reklamní dárek pro Vaše zaměstnance nebo obchodní partnery. Zašlete nám Vaše logo nebo reklamní text, a o zbytek se postaráme my. Neváhejte a objednejte si ještě dnes tyto...

Reference: pen027

Reklamní plastové pero

Reklamní plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Reklamní plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Reklamní plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Reference: plastpen03pse

Psací potřeby

Tyto psací potřeby s jednoduchým a líbivým designem jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.