Promo plastové pero

Promo plastové pero

pen017
Rating 

Promo plastové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Promo plastové peromá dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Promo plastové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Promo plastové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Promo plastové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Promo plastové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Promo plastové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Promo plastové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem. Promo plastové pero dodáváme za konkurenční ceny. Na zakázku vám na promo plastové pero vytiskneme vaše firemní logo nebo reklamní slogan. Máte o tato promo plastová pera zájem? Neváhejte a kontaktujte naše obchodní zástupce.

 

Product Details
pen017
2000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo plastové pero

Promo plastové pero

Promo plastové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Promo plastové peromá dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Promo plastové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Promo plastové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: pen012

Kuličkové pero s potiskem

Kuličkové pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s potiskem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Reference: pen014

Propisovačky

Tyto plastové propisovačky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen020-1

Propiska kovová

Tato propiska kovová je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato propiska kovová je vyrobena z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen028

Kuličkové pero s logem

Kuličkové pero s logem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s logem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Reference: pen016

Propiska plastová

Tato plastová propiska je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen003

Promo psací pero

Promo psací pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo psací pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logemnebo reklamním sloganem.

Reference: pen005

Propiska

Tato plastová propiska jednoduchého designu je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen001

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen013

Propagační kuličkové pero

Propagační kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační kuličkové peroje šetrné k životnímu prostředí. Propagační kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Reference: pen018

Propagační plastové pero

Propagační plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Propagační plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Reference: pen002

Pero na zakázku

Pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kulička pera na zakázku je velmi tenká, proto se s ním dobře píše. Pero na zakázku dodáváme v různých velikostech a barvách. Náplň pera na zakázku je k dostání ve velikostech 0,7 mm nebo 1,00 mm.

Reference: pen002

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero ve dvoubarevném provedení s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per?

Reference: pen026

Pero s potiskem

Pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Pero s potiskem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pero s potiskem dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero s potiskem je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.