Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

Obaly a kleště na doutníky

Obaly a kleště na doutníky

Active filters

Reference: 4KP0025

Obal na doutník kovový

Tento kovový obal na doutník je vyroben z velmi kvalitního kovu. Tento kovový obal na doutník poskytuje dostatek prostoru pro umístění Vašeho loga, může tedy sloužit jako hodnotný a praktický reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto kovových obalů na doutník? Kontaktujte náš prodejní tým.

Reference: 4KP0021

Kleště na doutník stříbrné

Tyto elegantní kleště na doutník jsou stříbrné barvy a stylového designu. Tyto kleště na doutník můžeme na požádání označit Vaším firemním logem nebo reklamním textem, získáte tak originální reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto kleští na doutník?

Reference: 4KP0022

Kleště na doutník černé

Tyto elegantní kleště na doutník jsou černé barvy a stylového designu. Tyto kleště na doutník můžeme na požádání označit Vaším firemním logem nebo reklamním textem, získáte tak originální reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto kleští na doutník?