Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

Do koupelny
Do koupelny

Do koupelny

Sady mýdel, sady na koupel, houbičky na koupání a jiné doplňky do koupelny. Doplňky do koupelny na zakázku. Doplňky do koupelny jako reklamní předměty.
Active filters

Reference: shw002

Koupelová sada

Koupelová sada pro uvolňující koupel. Tato koupelová sada je perfektní dárek pro potěšení a relaxaci. Pro více informací o možnostech zakázkové výroby zboží koupelová sada nás kontaktujte.

Reference: naf002

Pilníček na nehty

Pilníček na nehty dodáváme na zakázku s logem. Pilníček na nehty je osvědčený reklamní předmět. Pilníček na nehty můžete objednávat ihned. Kontaktujte nás pro více informací.

Reference: shw003

Sada do koupele

Sada do koupele pro uvolnění. Tato sada do koupele je perfektní dárek pro potěšení a relaxaci. Pro více informací o možnostech zakázkové výroby zboží sada do koupele nás kontaktujte.

Reference: nailfile001

Kleštičky na nehty

Kleštičky na nehty s kroužkem na klíče. Vyzkoušejte kleštičky na nehty pro svou propagaci, jako dárkový předmět apod. Chcete si objednat kleštičky na nehty? Kontaktujte nás ještě teď!

Reference: knifeset002

Sada na nehty

Sada na nehty - kombinace oceli a plastu. Vyzkoušejte tuto zajímavou sadu na nehty pro svou propagaci, jako dárkový předmět apod. Líbí se vám sada na nehty? Kontaktujte nás ještě teď!

Reference: naf009

Pilníček na nehtíky

Růžový pilníček na nehtíky dodáváme na zakázku s logem. Pilníček na nehtíky je osvědčený reklamní předmět. Pilníček na nehtíky můžete objednávat ihned. Kontaktujte nás pro více informací.

Reference: naf008-1

Manikúrový nožík

Manikúrový nožík s očkem na zavěšení třeba na klíče. Tento manikúrový nožík nabízíme za nejlepší cenu. Pro vyřízení objednávky na manikúrový nožík nás kontaktujte.

Reference: for006

Nůžky na vlasy

Nůžky na vlasy s plastovou rukojetí určené speciálně na stříhání vlasů. Nůžky na vlasydodáme na zakázku podle vašich požadavků. U nás pořídíte nůžky na vlasy za nejlepší ceny.

Reference: naf018

Manikúra

Manikúra obsahuje nůžky, pilník a kleštičky na nehty. Manikúra na zakázku pro vaši propagaci i jako dárek. Manikúra za nejlepší cenu.

Reference: naf015

Pilníky na nehty

Pilníky na nehty dodáváme na zakázku. Pilníky na nehty jsou oblíbené reklamní předměty. Pilníky na nehty můžete objednávat ihned. Kontaktujte nás pro více informací.

Reference: naf004

Taštička s manikúrou

Krásná taštička s manikúrou je elegantní doplněk pro každou dámu. Taštička s manikúrou jako dárkový reklamní předmět pro zákazníky může být to pravé pro vaši firmu. Pro další detaily o možnosti objednání taštičky s manikúrou nás kontaktujte.

Reference: naf005

Skleněný pilník

Skleněný pilník na nehty v plastovém pouzdru. Skleněný pilník vydrží oproti jiným materiálům mimořárně dlouho. Skleněný pilník můžete objednávat ihned. Kontaktujte nás pro více informací.