Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

Magnetky a magnety
Magnetky a magnety

Magnetky a magnety

Naší specializací je zakázková výroba reklamní magnetky a magnetů. Reklamní magnetky silikonové, polyresinové, reklamní magnetky plechové, magnetky s potiskem, skleněné reklamní magnetky, akrylátové magnetky a další.
Active filters

Reference: GS-MAGST-002

3D lenticulární reklamní magnetky na lednici

3D lenticulární reklamní magnetky na lednici se vyrábí pomocí digitální technologie, která integruje dva obrázky, které se pokryjí lenticulární deskou. Jsou vyrobeny z papíru, plastové lenticulární desky a magnetu. Tyto 3D lenticulární reklamní magnetky na lednici děti milují a jsou originální reklamní předmět. 

Reference: GS-MAGST-004

Promo akrylátové magnetky na lednici

Tyto promo akrylátové magnetky na lednici jsou na zakázku vyrobeny i s teploměrem. Obrázek Austrálie je vytištěn na vysoce kvalitní křídový papír ve fotografické kvalitě, který je zapuštěn do akrylátu. Celá akrylátová mangetka na lednici pak má magnet na zadní straně.

Reference: GS-MAGST-005

Kovové magnetky na lednici s potiskem

Kovové magnetky na lednici s potiskem jsou oblíbené reklamní předměty. Poutavé kovové magnetky na lednici jsou na lednici nebo na jiném kovovém povrchu snad v každé domácnosti.  Na kovové magnetky na lednici na zakázku lze tisknout plnou barvou jsou výborné například jako suvenýr.Iron list magnet na ledničku nebo kovové magnet na ledničku lze vytisknout...

Reference: GS-MAGST-006

3D magnetky na lednici s potiskem

Tyto 3D magnetky na lednici s potiskem jsou vyrobeny z polyresinu. Magnetky s potiskem na lednici jsou 3D a jsou velice populární jako suvenýry v cestovním ruchu. Reklamní magnetky na lednici z polyresinu zná a má doma snad každý.

Reference: GS-MAGST-007

Skleněné promo magnetky na lednici

Skleněné promo magnetky na lednici jsou vyrobny z čistého křišťálu jsou velice oblíbené pro svůj přitažlivý vzhled. Skleněné promo magnetky na lednici jsou k dispozici v každých tvarech, velikostech a mohou být potištěny dle Vaší předlohy.

Reference: GS-MAGST-008

Keramické magnetky na zakázku

Tyto keramické magnetky zná asi každý a také skoro každý má tyto magnetky doma na ledničce. Keramické magnetky jsou oblíbené a slouží převážně jako suvenýry v cestovním ruchu.

Reference: GS-MAGST-011

Dárkové záložky do knížky magnetické s logem

Dárkové magnetky jako magnetické záložky do knížky, které mohou obepnout stránku knihy, katalogu nebo je můžete prostě jen připnout na leták, vizitku. Školy, knihovny, studovny mohou mít Vaše dárkové magnetky spolu s logem Vaší firmy. Dárkové magnetky jsou originálním dárkem.