Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

DIY udělej si sám / urob si sám

DIY udělej si sám / urob si sám

Zde naleznete výrobky, které můžete díky svému umu dotvořit k obrazu svému, nebo výrobky jejímž prostřednictvím můžete projevit svého tvořivého ducha.
Active filters

Reference: hophop004

Sněženka reklamní květinka v plecháčku česká bio eko

Sněženka reklamní květinka  v plecháčku česká bio eko.   Sněženka v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. sněženka v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na sněženky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Sněženka v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: hophop005

Iris reklamní kytka květina v hrnečku u česká bio eko

Iris reklamní kytka květina v plecháčku česká bio eko   Iris v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Iris v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na Iris v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Iris v hrnečku začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: hophop002

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků sada originálních trubiček s návodem na domácí přípravu trdelníků. Tento set je idealním vánočním dárkem. S tímto setem na domácí výrobu trdelníku si obdarovaní vychutnají chvíle rodinné pohody a přípravou staročeské pochoutky vylepši svojí nejen vánoční tabuly ale i atmosferu během přípravy tradičního...

Reference: hophop006

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio zakázkovou směsí

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio  zakázkovou směsí  je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu. Lze vyrobit libovolný tvar a lze dodat i včetně silikonové formy.  Výsledkem je pak krásný reklamní předmět ktrý je vyroben v Čechách a který může nést branding na obalu ale i na reliefu samotného produktu.