kalhotky

kalhotky

1755
Rating 

Kalhotky s nohavicemi jsou velmi pohodlné a navíc příjemného materiálu. Kalhotky si můžete vybrat z různých barev, několika velikostí i různého designu.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Kalhotky s nohavicemi jsou velmi pohodlné a navíc příjemného materiálu. Kalhotky si můžete vybrat z různých barev, několika velikostí i různého designu. Navíc máte možnost získat jedinečný kalhotky a to s potiskem dle vašeho přání.

V případě dotazů se s námi neváhejte spojit!

Product Details
1755
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

kalhotky

kalhotky

Kalhotky s nohavicemi jsou velmi pohodlné a navíc příjemného materiálu. Kalhotky si můžete vybrat z různých barev, několika velikostí i různého designu.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: hat013

Čepice s potiskem na zakázku

Tyto čepice šité na zakázku dodáváme: 1) Materiál: 100% broušená bavlna (twill) 2) ze 6 dílů 3) logo z klasické nebo 3D výšivky 4) Dle požadavku zajistíme výšivku loga dle Vaší předlohy. 5) dvojité nebo jednoduché vrstvení kšiltu 6) nastavitelné zapínání "flex-fit" s měděnou sponou nebo suchý zip 7) různé barvy a vzory 8) vzorek zhotovíme do 15 dnů

Reference: 1496

kalhotky

Námi nabízené kalhotky jsou k dispozici v různých velikostech, barevných provedení i různých designů. Na vaše přání je možné tyto kalhotky potisknout firemním logem nebo vaším vlastním návrhem.

Reference: 1440

kalhotky

Kalhotky s nohavicemi jsou velmi pohodlné a navíc příjemného materiálu, bavlny a elastenu. Kalhoty si můžete vybrat z různých barev, několika velikostí i různého designu.

Reference: hat001

Reklamní čepice

Tyto reklamní čepice zhotovíme:   1) v libovolné velikosti 2) 100% broušená bavlna; 6 dílů 3) kontrastní barvy 4) nastavitelný pásek na zadní straně 5) zapínání dle Vašich požadavků  (suchý zip, bronzová / plastová přezka) 6) firemní logo - tisk / výšivka / nášivka 7) vnitřní lem z materiálu zadržující vlhkost

Reference: hat009

Kloboučky na zakázku

Kloboučky na zakázku nabízíme: 1) Velikost: libovolná 2) Materiál: bavlna 3) Barva: široká škála barev 4) Logo nebo design dle Vašich požadavků 5) Tyto kloboučky jsou ideální jako reklamní dárky

Reference: 1814

kalhotky

Námi nabízené nohavicové kalhotky jsou k dispozici v různém barevném provedení, v několika velikostech s možností vlastního potisku.

Reference: hat010

Army čepice bavlněné

Army bavlněné čepice zhotovíme:   1) v libovolné velikosti 2) 100% broušená bavlna; 6 dílů 3) nastavitelný pásek na zadní straně a bronzová přezka 4) zapínání dle Vašich požadavků  (suchý zip, bronzová / plastová přezka) 5) vnitřní lem z materiálu zadržující vlhkost 6) firemní logo - tisk / výšivka / nášivka 7) Tyto čepice jsou ideálním reklamním...

Reference: 1403

LEAF

Námi nabízené spodní prádlo je k dispozici v různých velikostech, barevných provedení i různých designů.

Reference: 1408

kalhotky

Pohodlné nohavičkové kalhotky jsou k dispozici v různých velikostech, barevných provedení i různých designů. Tyto kalhotky si nechte potisknout firemním logem přesně dle svých představ.

Reference: pc-5215

tricka s limcem

Nabízíme trička s límcem a dlouhým rukávem v různých velikostech, barevných kombinacích, různých designech a z různého materiálu. Logo potiskneme dle požadavků zákazníka.

Reference: 5606

tricka

Různá trička, která vám nabízíme, jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, jsou k dispozici v několika velikostech i barevných provedení. Trička jsou s dlouhým rukávem.

Reference: cth004

Výroba reklamních triček

Vyrábíme reklamní trička v různých velikostech, barevných kombinacích, různých designech a z různého materiálu. Logo ve formě potisku /výšivky/ nášivky dle požadavků zákazníka. Originální reklamní trika na zakázku budou výborně prezentovat Vaši firmu při různých firemních či sportovních událostech.

Reference: pd-5030

Tričko s krátkým rukávem na zakázku

Nabízíme trička s krátkým rukávem na zakázku v různých velikostech, barevných kombinacích, různých designech a z různého materiálu. Logo ve formě potisku /výšivky/ nášivky dle požadavků zákazníka. Originální trička s krátkým rukávem na zakázku budou výborně prezentovat Vaši firmu při různých firemních či sportovních událostech.