Kuličkové pero na míru

Kuličkové pero na míru

pen019
Rating 

Kuličkové pero na míru je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kuličkové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kuličková pera na míru dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Kuličkové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Kuličkové pero na míru je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kuličkové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kuličková pera na míru dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Kuličkové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem. Kuličková pera na míru dodáváme za konkurenční ceny. Na zakázku vám na kuličková pera na míru vytiskneme vaše firemní logo nebo reklamní slogan. Máte o tato kuličková pera na míru zájem? Neváhejte a kontaktujte naše obchodní zástupce.

Product Details
pen019
2000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Kuličkové pero na míru

Kuličkové pero na míru

Kuličkové pero na míru je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kuličkové pero na míru má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kuličková pera na míru dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Kuličkové pero na míru je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: pen021-1

Propiska

Tato kovová propiska ve stříbrné barvě je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto propisku můžete nosit vždy při sobě. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen022-1

Kuličková tužka

Tato kuličková tužka je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková tužka je vyrobena z kvalitního kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kuličkových tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen017

Propiska plastová

Tyto plastové propisky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen020-1

Propiska kovová

Tato propiska kovová je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato propiska kovová je vyrobena z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen023-1

Kovové pero

Toto kovové pero je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kovové pero je vyrobeno z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen004

Kuličková pera

Tato plastová kuličková pera v dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková pera nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: plastpen03pse

Psací potřeby

Tyto psací potřeby s jednoduchým a líbivým designem jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen034

Plastové pero

Plastové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Plastové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Plastové pero dodáváme v různých velikostech a barvách.Plastové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Reference: pen020

Plastové pero s potiskem

Plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem. Plastové pero s potiskem se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy.

Reference: pen101

Originální propisky

Tyto originální propisky ve tvaru golfových holí představují cenově výhodný a efektivní nástroj pro prezentaci Vaší firmy nebo produktů.  Tyto propisky mohou sloužit jako originální reklamní dárek pro Vaše zaměstnance nebo obchodní partnery. Zašlete nám Vaše logo nebo reklamní text, a o zbytek se postaráme my. Neváhejte a objednejte si ještě dnes tyto...

Reference: pen012

Kuličkové pero s potiskem

Kuličkové pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s potiskem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Reference: pen013

Propisovačky

Tyto plastové propisovačky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen029

Dárkové pero

Dárkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Dárkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Dárkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Dárkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Reference: pen005

Kuličkové pero

Kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kuličkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Kuličkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách.