Propagační lízátka kulička s potiskem

Propagační lízátka kulička s potiskem

GS-LLP-006
Rating 

Propagační lízátka ve tvaru kulička, která dodáváme v obalu s potiskem, jsou klasikou mezi reklamními předměty. Propagační lízátka kulička jsou opatřena obalem, který pro Vás opatříme potiskem - logem, obrázkem, sloganem pomocí technologie flexo tisk.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Propagační lízátka ve tvaru kulička, která dodáváme v obalu s potiskem, jsou klasikou mezi reklamními předměty. Propagační lízátka kulička jsou opatřena obalem, který pro Vás opatříme potiskem - logem, obrázkem, sloganem pomocí technologie flexo tisk. Propagační lízátka ve tvaru kulička s potiskem jsou vhodná pro sportovní či firemní akce i na propagační akce.  

Min. objednávka: 5000ks/druh
Rozměry: Ø25mm, v obalu s tyčkou: 25x80mm
Tvar: kulička
Příchutě: ovoce (např. citron, jahoda, pomeranč, višeň, jablko)
Potisk obalu: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE 



Product Details
GS-LLP-006
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Propagační lízátka kulička s potiskem

Propagační lízátka kulička s potiskem

Propagační lízátka ve tvaru kulička, která dodáváme v obalu s potiskem, jsou klasikou mezi reklamními předměty. Propagační lízátka kulička jsou opatřena obalem, který pro Vás opatříme potiskem - logem, obrázkem, sloganem pomocí technologie flexo tisk.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-FK006

Propagační EVA klíčenky na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme propagační EVA klíčenky na zakázku v jakékoliv barvě a velikost, jakémkoliv tvaru a opatříme potiskem loga či sloganem Vaší firmy. Propagační EVA klíčenky na zakázku jsou perfektní a originální reklamní předmět.

Reference: but01

Placky

Placky jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou placky originální formou propagace. Placky jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Reference: GS-MAGST-006

3D magnetky na lednici s potiskem

Tyto 3D magnetky na lednici s potiskem jsou vyrobeny z polyresinu. Magnetky s potiskem na lednici jsou 3D a jsou velice populární jako suvenýry v cestovním ruchu. Reklamní magnetky na lednici z polyresinu zná a má doma snad každý.

Reference: lighter001

Promo zapalovač

Promo zapalovač je vyroben z kvalitního kovového materiálu. Náš promo zapalovač disponuje velkou plochou, na kterou můžeme vytisknout logo vaší firmy nebo logo výrobku, který chete propagovat.

Reference: GS-CHOC-015

Tvarovaná čokoláda zakázková výroba

Zakázková výroba dodá produkt tvarovaná čokoláda díky nejnovějším technologiím v různých tvarech podle Vašeho zadání. Tvarovaná čokoláda a její zakázková výroba zajistí unikátní a originální sladký reklamní nebo upomínkový předmět pro Vaše zaměstnance, zákazníky nebo obchodní partnery. 

Reference: GS-MC-008

Magické kostky jako svatební oznámení

Navrhněte si sami své svatební oznámení v podobě magické kostky. Magické kostky necháme opatřit grafikou dle Vašeho návrhu a Vy je můžete použít jako originální a vtipné svatební oznámení. Magické kostky lze opatřit jakoukoliv grafikou a proto je můžete využít nejen jako svatební oznámení ale také k propagaci firmy. 

Reference: hour_glass_014

Promo dřevěné přesýpací hodiny

Promo dřevěné přesýpací hodiny jsou velmi kvalitní a upoutají pozornost svým designem. Promo dřevěné přesýpací hodiny jsou ideálním propagačním předmětem na výstavách nebo jiných promo akcích.

Reference: GS-IP 003

Chladicí gelové relaxační masky na zakázku

Chladicí gelové relaxační masky pro Vás na zakázku potiskneme logem Vaší firmy, hotelu, wellness centra. CHladivé gelové relaxační masky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Chladicí gelové relaxační masky na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního o odolného PVC a splňují všechny předpisy CE.

Reference: sandglass_001

Přesýpací hodiny s logem

Přesýpací hodiny s logem jsou vyrobeny z nerezové oceli. Přesýpací hodiny s logemmůžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte.

Reference: Button-badge-007

Odznak - špendlík

Naše reklamní odznaky na špendlíku jsou ideální pro zveřejnění vašeho loga nebo sloganu.Reklamní odznaky upevněné na špendlíku jsou malé a  finančně nenáročné. Přesto můžete díky nim efektivně propagovat svůj byznys.

Reference: GS-IP 005

Reklamní chladivé polštářky pro sportovce

Chladivé polštářky jsou perfektní reklamní předmět pro sportovce, kteří je upotřebí k zchlazení a utlumení bolesti například při lehkých zraněních kloubů. Reklamní chladivé polštářky pro sportovce opatříme potiskem výrobku například hojivých mastí nebo jiných lečebných prostředků, logem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání. 

Reference: Button-badge-004

Odznak na zavěšení

Náš odznak je vyroben z cínového materiálu a je vybaven šňůrou na zavěšení. S tímto odznakem na zavěšení se stoprocentně zviditelníte.

Reference: LASP-120402

Reklamní šňůrka sítotisk

Reklamní šňůrka která je natištěna pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka sítotisk je vyrobena z poylesteru. Reklamní šňůrka sítotisk může být potištěna jakýmkoliv logem či sloganem Reklamní šňůrka sítotisk je opatřena kovovým očkem s otočnou karabinkou a také textilní šňůrkou na mobilní telefon.

Reference: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.

Reference: GS-HP 003

Propagační hřejivé polštářky výrobce

Propagační hřejivé polštářky od výrobce za skvělé ceny.  Propagační hřejivé polštářky výrobce zhotoví v různých tvarech a velikostech a s potiskem. Propagační hřejivé polštářky výrobce dodává v kvalitního a pevného PVC, které je naprosto netoxické. Propagační hřejivé polštářky vyhovují předpisu CE.    

Reference: GS-TCWP001

Plastové termohrnky s vložitelným potiskem

Plastové reklamnní termohrnky s vložitelným potiskem. Termohrnky s vložitelným potiskem jako originální předmět k propagaci. Plastové termohrnky mají transparentní dvoustěnné tělo a je tedy možné je opatřit vložitelným potiskem dle Vašeho zadání.