Propagační magnety na auto stužka

Propagační magnety na auto stužka

GS-MAGST-012
Rating 

Tyto propagační magnety na auto stužka mohou vyjadřovat politickou či společenskou příslušnost, podporovat boj proti nebezpečným nemocem, či vyjadřovat členství v určité organizaci.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Tyto reklamní magnety na auto ve tvaru stužka mohou vyjadřovat politickou či společenskou příslušnost, podporovat boj proti nebezpečným nemocem, či vyjadřovat členství v určité organizaci.

Rozměry: 10cm x 15cm (popř. velikost na zakázku)
Materiál: speciální magnetický materiál – tloušťka 3mm

CENA NEOBSAHUJE POTISK


CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
GS-MAGST-012
3000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Propagační magnety na auto stužka

Propagační magnety na auto stužka

Tyto propagační magnety na auto stužka mohou vyjadřovat politickou či společenskou příslušnost, podporovat boj proti nebezpečným nemocem, či vyjadřovat členství v určité organizaci.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-ICSC-008

Promo škrabky na led s potiskem

Škrabky na led s jednobarevným nebo vícebarevným potiskem, které mohou být vyrobeny jako přívěsek na klíče. Škrabky na led s potiskem dle Vašeho zadání jako skvělé promo firmy v zimním období. Škrabky na led v různých barvách, velikostech a tvarech a s potiskem.

Reference: but02

Butony 3,5

Butony umístěné na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou butony originální formou propagace. Butony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Reference: GS-BCH-002

Propagační plážové lehátko s potiskem

Propagační plážové skládací lehátko opatříme na zakázku potiskem dle Vašeho zadání. Plážové lehátko jehož kontrukce je tvořena odolným dřevem si najde uplatnění nejen v letním období u bazénu, na koupalištích nebo jinde u vody. Plážové skládací lehátko patří mezi trendový propagační předmět, který zaujme každého. 

Reference: balloon-002

Reklamní balónky

Tyto reklamní balónky jsou vyrobeny z gumy 100% kvality. Jsou dostupné v mnoha barvách a velikostech. Balónky jako reklamní předmět vám umožní vaši firmu vkusně zviditelnit.

Reference: GS-CHW-004

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem dle Vašeho zadání.  Žvýkačky, oválné nebo kulaté mentolové pastilky mohou být  v plastovém pytlíčku baleny po 1-2 kusech. Tento pytlíček můžete a také nechat opatřít Vaším firemním potiskem.  

Reference: mouse_pad_003

Silikonová podložka pod myš

Silikonová podložka pod myš je vyrobena ze silikonu 100% kvality její povrch je potazěn látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Na zakázku vám vyrobíme silikonovou podložku pod myš v jakémkoli tvaru a vytiskneme na ní vaše logo.

Reference: GS-CHOC-013

Dárkový čokoládový text na zakázku

Dárkový čokoládový text může mít na zakázku podobu čokoládového textu v krabičce o různých velikostech. Dárkový čokoládový text na zakázku může být umístěn v potištěné papírové nebo dřevěné krabičce. Dárkový čokoládový text na zakázku dle Vašeho zadání jako luxusní dárek pro Vaše zaměstnance, zákazníky.

Reference: GS-FK011

Plovoucí přívěsky s logem na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme plovoucí přívěsky s logem Vaší firmy či sloganem. Plovoucí přívěsky na zakázku nejen s logem firmy ale také v libovolné barvě, velikosti a tvaru. Plovoucí přívěsky na zakázku s logem jsou originální reklamní předmět.

Reference: GS-IDW006

Vstupní identifikační pásky výrobce

Vstupní identifikační pásky může výrobce vyrobit z různých materiálů jako papír, tyvek, vinyl, PVC, polyester, textilie. Záleží na Vašem zadání. Vstupní identifikační pásky přímo od výrobce za skvělé ceny pro Vaší sportovní, společenskou či kulturní akci.

Reference: cdc001

Čistič na CD

Tento neabrazivní čistič disků CD/DVD z mikrovlákna nepouštějící chloupky bezpečně čistí disky CD, DVD a CD-ROM. Tento čistič na CD dokáže bez poškrábání odstranit prach, špínu a další nečistoty. Máte zájem o objednání těchto čističů na CD?

Reference: PAAF-120302

Osvěžovač do auta potisk

Osvěžovač do auta může mít potisk logem či sloganem Vaší firmy. Osvěžovač do auta potisk je perfektní reklamní předmět díky své nízké hmotnosti a ceně. Osvěžovač do auta potisk lze využít v kanceláři nebo doma.

Reference: GS-STICKER-002

Reklamní nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Tyto nálepky jsou z odolného plastického materiálu. Reklamní nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepky drží na jakémkoli běžném povrchu.

Reference: GS-COO-003

Promo perníčky ve flow pack s potiskem

Promo perníčky baleny jednotlivě v hygienickém flow pack obalu, který může být v různých barvách a opatřen potiskem dle Vašeho zadání. Plněné promo perníčky s cukrovou polevou ve flow pack obalu s logem firmy, erbem města nebo jiným potiskem. Promo perníčky s potiskem budou chutným doplňkem ke kávě nebo čaji pro Vaše klienty, zákazníky.