Reklamní latexový pás

Reklamní latexový pás

fit6
Rating 

Reklamní latexový pás je pevný a má dlouhou životnost. Reklamní latexový pás nabízí tři úrovně zátěže. Sířka reklamního latexového pásu se pohybuje v rozmezí od 0,15 - 0,65 cm.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Reklamní latexový pás je pevný a má dlouhou životnost. Reklamní latexový pás nabízí tři úrovně zátěže. Sířka reklamního latexového pásu se pohybuje v rozmezí od 0,15 - 0,65 cm. Na reklamní latexový pás vám na zakázku vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan. Reklamní latexový pás nabízíme v mnoha barevných porovedeních.

Product Details
fit6
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní latexový pás

Reklamní latexový pás

Reklamní latexový pás je pevný a má dlouhou životnost. Reklamní latexový pás nabízí tři úrovně zátěže. Sířka reklamního latexového pásu se pohybuje v rozmezí od 0,15 - 0,65 cm.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: fit10

Balanční míč na zakázku

Balanční míč na zakázku je vyroben z kvalitního PVC a unese až 100 kg. Balanční míč je velmi kvalitní, a proto není možné jej lehce propíchnout. Díky cvičení na balančním míči na zakázku budete nejen pružní, ale zároveň posílíte určité partie těla.

Reference: yoga-mat-02

Gumová podložka na cvičení jógy

Gumová podložka na cvičení jógy má protiskluzový povrch, a proto je ideální jak na cvičení jógy tak na strečink. Tato vysoce kvalitní gumová podložka na cvičení jógy je dvakrát silnější než běžná podložka na jógu. Podložka je měkká a zároveň pohodlná. Gumová podložka na cvičení jógy poskytuje nejen komfort, ale i ochranu při jednotlivých pozicích v...

Reference: fit8

Pilates latexový pás

Pilates latexový pás je pevný a má dlouhou životnost. Pilates latexový pás je pevný a má dlouhou životnost. Pilates latexový pás nabízí tři úrovně zátěže. Sířka pilates latexového pásu se pohybuje v rozmezí od 0,15 - 0,65 cm.

Reference: fit7

Promo latexový pás

Promo latexový pás je pevný a má dlouhou životnost. Promo latexový pás nabízí tři úrovně zátěže. Sířka promo latexového pásu se pohybuje v rozmezí od 0,15 - 0,65 cm.

Reference: fit9

Latexový pás

Latexový pás je pevný a má dlouhou životnost. Latexový pás nabízí tři úrovně zátěže. Sířkalatexového pásu se pohybuje v rozmezí od 0,15 - 0,65 cm.

Reference: fit14

Činky

Povrch činek je pěnový a je potažený neoprenovým materiálem. Činky mají dlouhou životnost. Naše činky využijete při cvičení nejenom u vás doma.

Reference: fit13

Pilates kruh

Pilates kruh je vyroben z odpružené oceli. Pilates kruh je vybaven držadly s pěnovým polstrováním. Pilates kruh se hodí pro cílené posilování určitých částí těla.

Reference: dumb001

Činky

Tyto originálně řešené jednoruční barevné činky mají dlouhou životnost. Tyto činky jsou ideální na posilování horní části těla, především paží, bicepsů a tricepsů. Tyto činky můžeme označit Vaším logem nebo reklamním sloganem.

Reference: fit2

Posilovací pružina na zakázku

Posilovací pružina na zakázku je vysoce kvalitní. Rukojeti posilovací pružiny na zakázku jsou z EVA materiálu, jsou tedy příjemné na dotyk. Rozpínavý materiál, ze kterého je posilovací pružina na zakázku vyrobena, zabraňuje jejímu nenadálému prasknutí.

Reference: yoga-mat-01

Reklamní podložka na cvičení jógy

Reklamní podložka na cvičení jógy má protiskluzový povrch, a proto je ideální jak na cvičení jógy tak na strečink. Tato vysoce kvalitní reklamní podložka na cvičení jógy je dvakrát silnější než běžná podložka na jógu. Podložka je měkká a zároveň pohodlná. Reklamní podložka na cvičení jógy poskytuje nejen komfort, ale i ochranu při jednotlivých pozicích v...

Reference: yoga-sock

Ponožky na cvičení jógy

Ponožky na cvičení jógy jsou určené k tomu, aby zabránily vašemu uklouznutí v průběhu cvičení. Za pomoci ponožek na cvičení jógy zvládnete její cvičení na jedničku.

Reference: fit3

Propagační posilovací pružina

Propagační posilovací pružina je vysoce kvalitní. Rukojeti propagační posilovací pružinyjsou z EVA materiálu, jsou tedy příjemné na dotyk. Rozpínavý materiál, ze kterého je propagační posilovací pružina vyrobena, zabraňuje jejímu nenadálému prasknutí.

Reference: fit11

Balanční míč

Balanční míč je vyroben z kvalitního PVC a unese až 100 kg. Balanční míč je velmi kvalitní, a proto není možné jej lehce propíchnout. Díky cvičení na balančním míči buete nejen pružní, ale zároveň posílíte určité partie těla.

Reference: yoga-mat

Promo podložka na jógu

Promo podložka na jógu má protiskluzový povrch, a proto je ideální jak na cvičení jógy tak na strečink. Tato promo podložka na jógu je dvakrát silnější než běžná podložka na jógu.Podložka je měkká a zároveň pohodlná.