Geranium v plechovce

Geranium v plechovce

plant013
Rating 

Geranium v plechovce je perfektní dárek. Na geranium v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Geranium v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Geranium v plechovce je perfektní dárek. Na geranium v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Geranium v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Product Details
plant013
500
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Geranium v plechovce

Geranium v plechovce

Geranium v plechovce je perfektní dárek. Na geranium v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Geranium v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: plant039

Gerbera v plechovce

Gerbera v plechovce mohou být tím pravým promo dárkem. Gerbera v plechovce už jen čeká na umístění reklamního potisku. Gerbera v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant001

Plechovky s květy

Plechovky s květy nabízíme ve 30 druzích. Plechovky s květy dodáváme s hnojivem. Plechovky s květy s rlznými motivy. Plechovky s květy prosperují při vyšších teplotách. Plechovky s květy začnou rašit za 7-15 dní. Na povrch plechovky s květy je možné vytisknout reklamu.

Reference: plant007

Pomněnky v plechovce

Pomněnky v plechovce jsou překrásným dárkem. Pomněnky v plechovce mají symbolický význam. Na pomněnky v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Pomněnky v plechovce začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Reference: plant024

Chryzantéma v plechovce

Chryzantéma v plechovce bude příjemným dárkem. Chryzantéma v plechovce je nachystaná na potisk Vaší reklamou. Chryzantéma v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant009

Aspidistra v plechovce

Aspidistra v plechovce má nádhernou růžovou barvu. Aspidistra v plechovce působí velmi exoticky a zpestří každý interiér. Na aspidistra v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Aspidistra v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.        

Reference: plant021

Afrikán v plechovce

Afrikán v plechovce je dárek, který potěší každého. Afrikán v plechovce má žlutou barvu. Na afrikán v plechovce lze snadno a efektně umístit reklamní potisk. Afrikán v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant045

Mimosa v plechovce s potiskem

Mimosa v plechovce s potiskem je originální dárek. Na mimosu v plechovce s potiskem lze snadno umístit reklamní potisk. Mimosa v plechovce s potiskem začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant049

Slunečnice v plechovce s potiskem

Slunečnice v plechovce s potiskem potěší každého. Na slunečnice v plechovce s potiskem lze snadno umístit reklamní potisk. Slunečnice v plechovce s potiskem začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: hophop004

Sněženka reklamní květinka v plecháčku česká bio eko

Sněženka reklamní květinka  v plecháčku česká bio eko.   Sněženka v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. sněženka v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na sněženky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Sněženka v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant042

Jahodník s reklamou

Jahodník s reklamou je zábavný dárek. Jahodník s reklamou potěší oko a časem dá sladké plody. Na jahodník s reklamou stačí už jen umístit reklamní potisk. Jahodník s reklamou začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant048

Petržel v plechovce s reklamou

Petržel v plechovce s reklamou je hezký dárek. Petržel v plechovce s reklamou je hezké pozorovat při růstu. Na petržel v plechovce s reklamou můžete vytisknou své logo. Petržel v plechovce s reklamou začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: hophop002

Narciska v plecháčku česká bio eko

Narciska v plecháčku reklamní originální nový Český eko bio dárek .   Narciska v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Narciska v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant008

Narciska v plechovce

Narciska v plechovce je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plechovce vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Narciska v plechovce začne rašit7-15 dní po prvním zalití.

Reference: plant038

Jahodník v plechovce

Jahodník v plechovce je vtipný dárek. Jahodník v plechovce potěší oko a časem dá sladké plody. Na jahodník v plechovce stačí už jen umístit reklamní potisk. Jahodník v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.    

Reference: plant047

Dárková rostlina v plechovce

Dárková rostlina v plechovce je překrásným dárkem. Dárková rostlina v plechovce může být potištěna reklamou. Dárková rostlina v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.