Pomerančovník

Pomerančovník

GCAB-002
Rating 

Pomerančovník je v průhledném plastovém obalu. Pomerančovník může být veselým propagačním dárkem. Užijte si legraci pěstováním pomerančovníku společně s kolegy. Pomerančovník můžete použít k vyjádření ocenění. Na pomerančovník je možné vytisknout vzkaz.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

omerančovník je v průhledném plastovém obalu. Pomerančovník může být veselým propagačním dárkem. Užijte si legraci pěstováním pomerančovníku společně s kolegy. Pomerančovník můžete použít k vyjádření ocenění. Na pomerančovník je možné vytisknout vzkaz.

Product Details
GCAB-002
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Pomerančovník

Pomerančovník

Pomerančovník je v průhledném plastovém obalu. Pomerančovník může být veselým propagačním dárkem. Užijte si legraci pěstováním pomerančovníku společně s kolegy. Pomerančovník můžete použít k vyjádření ocenění. Na pomerančovník je možné vytisknout vzkaz.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: plant009

Aspidistra v plechovce

Aspidistra v plechovce má nádhernou růžovou barvu. Aspidistra v plechovce působí velmi exoticky a zpestří každý interiér. Na aspidistra v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Aspidistra v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.        

Reference: plant004

Rostlina dýně v plechovce

Rostlina dýně v plechovce je velmi vtipný propagační dárek. Vzkoušejte si vypěstovat rostlinu dýně v plechovce. Na rostlinu dýně v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Rostlina dýně v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Reference: GCMB-002

Rostlina v plechovce plast

Rostlina v plechovce plast je v průhledném obalu. Na rostlinu v plechovce plast je možné vytisknout vzkaz. Rostlina v plechovce plast může být tím správným propagačním dárkem. Užijte si legraci pěstováním rostliny v plechovce plast společně s kolegy.

Reference: plant005

Rajče rostlina v plechovce

Rajče rostlina v plechovce je velmi originální dárek. Zkuste vypěstovat rajče rostlinu v plechovce. Na rajče rostlinu v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Rajče rostlina v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Reference: plant011

Květiny v plechovce s potiskem

Květiny v plechovce s potiskem jsou dárek pro potěšení. Květiny v plechovce s potiskem druh "Cherry Blossom". Květiny v plechovce s potiskem jsou připravené na potštění vaší reklamou. Květiny v plechovce s potiskem začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant035

Pivoňky v plechovce s reklamou

Pivoňky v plechovce s reklamou mohou být tím správným dárkem pro Vaše klienty.  Na pivoňky v plechovce s reklamou stačí jen dotisknout Vaše logo. Pivoňky v plechovce s reklamou začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant002

Kouzelné fazole s reklamou

Kouzelné fazole s reklamou mají na sobě vyrité vzkazy. Když začnou kouzelné fazole s reklamou růst, objeví se nápisy a rostlinách. Tyto jedinečné kouzelné fazole s reklamou mohou vyjádřit upřímná přání. Stejně tak mohou kouzelné fazole s reklamou vjádřit uznání zákazníkům.

Reference: plant053

Cypřiš v plechovce

Cypřiš v plechovce je překrásným dárkem. Na cypřiš v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Cypřiš v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Reference: hophop002

Narciska v plecháčku česká bio eko

Narciska v plecháčku reklamní originální nový Český eko bio dárek .   Narciska v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Narciska v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant010

Karafiáty v plechovce

Karafiáty v plechovce potěší každého. Karafiáty v plechovce jsou v různých barvách. Na karafiáty v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. PKarafiáty v plechovce začnou rašit 7-15 dní po prvním zalití.      

Reference: plant046

Chilli rostlina v plechovce

Chilli rostlina v plechovce je praktický dárek. Chilli rostlina v plechovce je krásná na pohled a je možné její plody využít při vaření. Na chilli rostlinu v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Chilli rostlina v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant014

Modřenec v plechovce s reklamou

Modřenec v plechovce s reklamou jsou překrásným dárkem. Modřenec v plechovce s reklamou připomene jaro po celý rok. Na modřenec v plechovce s reklamou lze snadno umístit propagační potisk. Modřenec v plechovce s reklamou začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: hophop004

Sněženka reklamní květinka v plecháčku česká bio eko

Sněženka reklamní květinka  v plecháčku česká bio eko.   Sněženka v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. sněženka v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na sněženky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Sněženka v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant047

Dárková rostlina v plechovce

Dárková rostlina v plechovce je překrásným dárkem. Dárková rostlina v plechovce může být potištěna reklamou. Dárková rostlina v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: plant006

Rostliny v plechovce

Rostliny v plechovce nabízíme ve 30 druzích. Rostliny v plechovce dodáváme s hnojivem. Rostliny v plechovce nabízíme s různými motivy. Rostliny v plechovce prosperují při vyšších teplotách. Rostliny v plechovce začnou rašit za 7-15 dní. Na povrch rostlin v plechovce je možné vytisknout reklamu.

Reference: plant034

Macešky v plechovce

Macešky v plechovce jsou překrásným dárkem. Na macešky v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Macešky v plechovce jsou univerzálním propagačním dárkem. Macešky v plechovce začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.