3D plastové klíčenky

3D plastové klíčenky

3D_keychain004
Rating 

Nabízíme Vám 3D plastové klíčenky zajímavých vzorů. 3D plastové klíčenky efektivně zviditelní Vaše výrobky.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Product Details
3D_keychain004
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

3D plastové klíčenky

3D plastové klíčenky

Nabízíme Vám 3D plastové klíčenky zajímavých vzorů. 3D plastové klíčenky efektivně zviditelní Vaše výrobky.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: 3D_keychain003

3D přívěsky na klíče

3D přívěsky na klíče jsou na trhu velmi oblíbené. Jsou malé, snadno se nosí a dobře reprezentují. 3D přívěsky na klíče přináší spoustu vhodných příležitostí k použití.

Reference: 4OS0021

Plastový přívěsek se žetonem

Tento plastový přívěsek se žetonem je praktickým reklamním dárkem pro muže i ženy. Tento plastový přívěsek se žetonem označíme Vaším firemním logem. Tyto plastové přívěsky nabízíme v různých barvách.

Reference: 3D_keychain008

3D plastové přívěsky na klíče

Nabízíme Vám kvalitně zpracované 3D plastové přívěsky na klíče různých tvarů za rozumnou cenu. Na tyto 3D plastové přívěsky na klíče můžete použít obrázky produktů z vašeho portfolia.

Reference: promotion-keychain005

Plastové přívěsky na klíče

Plastové přívěsky na klíče ve tvaru srdce jsou vyrobeny z kvalitního plastu. Nápadné průhledné tělo těchto plastových přívěsků na klíče můžeme potisknout jakýmkoliv motivem podle Vašeho výběru.

Reference: 3D_keychain007

3D klíčenka

3D klíčenka pomůže vybudovat silné povědomí o značce u široké veřejnosti. Můžete použít fotografii Vašeho výrobku jako 3D obrázek nebo Vám vyrobíme tuto 3D klíčenku na zakázku ve tvaru Vašeho výrobku.

Reference: prm

Přívěsek metr

Přívěšek na klíče ve tvaru čtverce bílé barvy. Tento přívěsek na klíče se svinovacím metrem. označíme Vaším firemním logem. Délka 1 m.

Reference: 3D_keychain011

3D propagační klíčenky

3D propagační klíčenky s měnícími se kreslenými figurami jsou krásným dárkem k zapamatování. Kvalitně zpracované 3D propagační klíčenky jsou vhodnou reklamou pro obchodní výstavy, reklamní aktivity nebo propagaci značky.

Reference: kr-7

Umělohmotná klíčenka

Umělohmotná klíčenka je ideální drobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Umělohmotná klíčenka je z odolného plastu. Tato umělohmotná klíčenka je připravená na potištění reklamou.

Reference: 4OS0016

Navíjecí přívěsek

Tento navíjecí přívěsek slouží pro připevnění permanentky. Tento navíjecí přívěsek nabízíme v různých barevných provedeních. Máte zájem o objednání těchto navíjecích přívěsků za příznivé ceny? Kontaktujte nás ještě dnes.

Reference: 3D_keychain010

3D klíčenky na zakázku

3D klíčenky na zakázku jsou ideálním dárkem pro reklamní příležitosti. Na 3D klíčenky na zakázku můžete použít jakoukoliv informaci či nápis, čímž docílíte neočekávaného efektu Vašich reklamních kampaní.