Černý plyšový pejsek MINI

Černý plyšový pejsek MINI

toy001
Rating 

Krásný černý plyšový pejsek MINI jedinečný svými oči a nosem, které jsou vyrobeny z kůže.

Černý plyšový pejsek se stane mazlíčkem vašich všech dětí.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Krásný černý plyšový pejsek MINI jedinečný svými oči a nosem, které jsou vyrobeny z kůže.

Černý plyšový pejsek se stane mazlíčkem vašich všech dětí.

 

 

Product Details
toy001
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Černý plyšový pejsek MINI

Černý plyšový pejsek MINI

Krásný černý plyšový pejsek MINI jedinečný svými oči a nosem, které jsou vyrobeny z kůže.

Černý plyšový pejsek se stane mazlíčkem vašich všech dětí.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: hipp06

Hrošík

Tento roztomilý hrošík slouží jako přívěsek na klíče. Tohoto plyšového hrošíka můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto hrošíků? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: hipp01

Plyšová hračka

Tato plyšová hračka slouží jako přívěsek na klíče. Tuto plyšovou hračku můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy022

Smrtka

Tato hračka - smrtka slouží jako přívěsek na klíče. Tuto plyšovou hračku - smrtku můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy041

Plyšový medvídci vánoční

Plyšoví medvídci mají šálu a čepici symbolizující advent a vánoce. Naši vánoční plyšoví medvídci jsou skvělý jako dekorace na vánoce nebo i jako dárek dětem. Medvídci jsou vyplněný měkoučkým materiálem.

Reference: toy008

Pes

Tento roztomilý plyšový pes slouží jako přívěsek na klíče. Tuto plyšovou hračku - psa můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru psa? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: hipp02

Plyšák

Tento roztomilý plyšák slouží jako přívěsek na klíče. Toto plyšové zvířátko můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšáků? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: hipp07

Plyšový hroch

Tento roztomilý plyšový hroch zaujme a rozveselí. Tohoto hrocha můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hrochů? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Reference: toy00049

Luxusní plyšový medvěd s šálou

Náš reklamní plyšový medvěd s šálou kolem krku je vyroben z kvalitního a měkoučkého plyše. Nyní nabízíme se skvělou cenou 9.59 USD/ks. Logo, značka či grafický návrh může být vyšitý na medvídkovu šálu. Je to skvělý dárek pro vaše blízké.

Reference: hipp03

Hroch

Tento plyšový hroch v dvoubarevném provedení Vás spolehlivě rozveselí. Tohoto plyšového hrocha můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hrochů?

Reference: toy00050

Měkoučký plyšový medvídek s šálou

Na našeho plyšového medvídka s šálou si sami navrhněte  logo, značku, který vám rádi na plyšového medvídka natiskneme. Krásný dárek pro vaši rodinu i blízké. Nyní vám nabízíme krásně měkoučké plyšové medvídky vyrobené z kvalitního plyše a to 10ks s JC 9.59 USD.

Reference: toy-051

Reklamní plyšový medvídek

Tento krásný reklamní plyšový medvídek s motýlkem kolem krku je vyroben z kvalitního a měkoučkého plyše. Firemní logo, značku či grafiku pro propagační účely můžeme natisknout na medvídkova reklamního motýlka. Pokud se vám nelíbí tisk na motýlka můžeme reklamního plyšového medvídka jen označit vaší značkou.

Reference: toy001

Plyšový pes

Tento plyšový pes je doplňkem, který rozveselí a zaujme. Tohoto plyšového psa můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček ve tvaru psa ? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: toy037

Plyšový medvěd v námořnickém

Plyšového medvěda v námořnickém máme ve dvou barevných variantách a to světle hnědé a šedé barvy. Oba plyšoví medvědi mají pruhovaná trika a čepici. Mohou být vhodným dárkem pro přátele při výjimečných příležitostech.