Reklamní rohože na zakázku

Reklamní rohože na zakázku

GS-DM009
Rating 

Reklamní rohože na zakázku pro DBD Group a All Service.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Reklamní rohože na zakázku pro DBD Group a All Service.

 

Materiál: polyacrylonitrilové vlákno

 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE  


Product Details
GS-DM009
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní rohože na zakázku

Reklamní rohože na zakázku

Reklamní rohože na zakázku pro DBD Group a All Service.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-FK005

Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme pěnové plovoucí přívěsky na zakázku z materiálu EVA. Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy. Pěnové plovoucí přívěsky v různých barvách, velikostech a tvarech.

Reference: hophop005

Iris reklamní kytka květina v hrnečku u česká bio eko

Iris reklamní kytka květina v plecháčku česká bio eko   Iris v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Iris v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na Iris v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Iris v hrnečku začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Reference: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.

Reference: hophop006

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio zakázkovou směsí

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio  zakázkovou směsí  je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu. Lze vyrobit libovolný tvar a lze dodat i včetně silikonové formy.  Výsledkem je pak krásný reklamní předmět ktrý je vyroben v Čechách a který může nést branding na obalu ale i na reliefu samotného produktu. 

Reference: hophop002

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků sada originálních trubiček s návodem na domácí přípravu trdelníků. Tento set je idealním vánočním dárkem. S tímto setem na domácí výrobu trdelníku si obdarovaní vychutnají chvíle rodinné pohody a přípravou staročeské pochoutky vylepši svojí nejen vánoční tabuly ale i atmosferu během přípravy tradičního...

Reference: LASP-120417

Reklamní šňůrka s potiskem

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

Reference: PLPW--120306

Reklamní plastový větrník s logem

Reklamní plastový větrník si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Reklamní plastový větrník vyrobíme v jakékoliv barvě či tvaru. Reklamní plastový větrník je ideálním dárkem na veletrzích či výstavách.

Reference: GS-RDU-005

Promo sportovní kačenky na zakázku

Promo sportovní kačenky pro Vás vyrobíme s potiskem na zakázku. Tyto promo kačenky se sportovní tématikou budou úžásný a originální reklamní dárek pro sportovní kluby. Vaši fanoušci budou milovat promo kačenky a Vám jistě pomohou zvýšit finance ve Vaší klubové kasičce. Ať už chcete vlastní promo kačenky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch...