Pero/USB flash disk 2v1

Pero/USB flash disk 2v1

USB_flash_drive_040
Rating 

Pero/USB flash disk 2v1 je ideální k potištění Vaším logem. Nabízíme výběr z různých barev a kapacit. Garantujeme vysokou kvalitu těchto per/USB flash disků 2v1. Naše 2v1 pera/USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Pero/USB flash disk 2v1 je ideální k potištění Vaším logem. Nabízíme výběr z různých barev a kapacit. Garantujeme vysokou kvalitu těchto per/USB flash disků 2v1. Naše 2v1 pera/USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash disky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Product Details
USB_flash_drive_040
100
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Pero/USB flash disk 2v1

Pero/USB flash disk 2v1

Pero/USB flash disk 2v1 je ideální k potištění Vaším logem. Nabízíme výběr z různých barev a kapacit. Garantujeme vysokou kvalitu těchto per/USB flash disků 2v1. Naše 2v1 pera/USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: USB_flash_drive_044

USB flash disk ve tvaru fotbalového míče

Tento USB flash disk ve tvaru fotbalového míče je efektivní reklamní dárek pro všechny milovníky sportu. Dle Vašich požadavků umístíme Vaše logo či reklamní text na povrch těchto originálních USB flash disků. Objednejte si naše stylové USB flash disky ve tvaru fotbalového míče s 1GB pamětí za velmi příznivé ceny!

Reference: USB_flash_drive_024

USB flash disk přívěšek na klíče

USB flash disk přívěšek na klíče vyrobený z kvalitní nerezové oceli je skvělým dárkem a reklamním předmětem zároveň. Tento kovový USB flash disk na klíče může být označen Vaším logem či značkou. Tento USB flash disk přívěšek na klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_009

USB flash disk na klíče

Černé USB flash disky na klíče mají vysoký výkon a výbornou kvalitu. USB flash disky v černém provedení s otvorem pro umístění kroužku na klíče jsou bezpochyby ideální volbou. Naše USB flash disky s otvorem pro umístění kroužku na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_074

Stříbrné USB flash disky

Tyto stříbrné USB flash disky jsou lehké a odolné. Tyto stříbrné USB flash disky představují pohodlný a rychlý způsob pro uložení Vašich dat. Kapacita a umístění loga na těchto stříbrných USB flash discích dle Vašeho přání. Naše stříbrné USB flash disky mají kompaktní velikost a 1GB paměť.

Reference: USB_flash_drive_017

Luxusní flash disky ve zlaté barvě

Luxusní flash disky ve zlaté barvě působí velmi elegantně a stylově. Tyto luxusní flash disky ve zlatém provedení opatřené logem Vaší firmy budou jedinečným dárkem pro různé příležitosti. Tyto luxusní flash disky ve zlaté barvě Vám dodáme za bezkonkurenční ceny. Naše luxusní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_032

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem je stylový a originální reklamní předmět. Tato kovová pera s USB flash diskem jsou k dispozici v různých provedeních pro různá použití: pero, USB, laserový paprsek a LED světlo. Kovová pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_071

Plastové flash disky

Plastové flash disky výborné kvality a jedinečného stylu jsou ideální pro potisk Vaším firemním logem. Tyto plastové flash disky jsou dostupné v různých barvách a kapacitách. Naše plastové flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: flsh06

USB náramek

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Reference: card-shape-usb-03

USB flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní USB disk ve tvaru karty je ideální pro různé reklamní kampaně. Tento reklamní USB disk ve tvaru karty umožňuje mimo jiné potisk jak z jedné tak i z obou stran. Náš reklamní USB flash disk ve tvaru karty má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_029

USB pera s firemním potiskem

Kovová USB pera s firemním potiskem slouží k zálohování a snadnému přenosu Vašich souborů. Nabízíme USB pera určená pro označení Vaším logem v různých kapacitách. Tato kovová USB pera s firemním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_046

Plastový USB flash disk

Tento oválný plastový flash disk kompaktního tvaru a pestrých barev je ideálním dárkem pro Vaše obchodní partnery. Díky otvoru na vrchní části můžete tento plastový flash disk použít i jako přívěsek na klíče. Náš plastový flash disk s 1GB pamětí jistě potěší Vaše zákazníky či přátele.

Reference: USB_flash_drive_019

USB flash disky na zakázku

Tento USB flash disk na zakázku má velkou tisknutelnou plochu a vysoký výkon. Je lehký a snadno přenosný. Můžete ho připnout ke kroužku na klíče nebo na mobilní telefon. Tento USB flash disk potiskneme na zakázku Vaším logem. Tento USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_075

USB flash disky luxusního vzhledu

Tyto USB flash disky luxusního vzhledu dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a) volitelná kapacita: 128MB až...

Reference: USB_flash_drive_025

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk je vyrobený z vysoce kvalitního kovu. Je otočný a může být použit jako klíčenka. Tento kovový USB flash disk je ideální pro reklamní účely. Tento kovový reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_023

Coca Cola USB flash disk

Coca Cola USB flash disk je originální reklamní předmět. Tento Coca Cola USB flash disk rádi potiskneme Vaším logem či reklamním textem. USB flash disk má kompaktní velikost a paměť o velikosti 1GB.   Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash disky za nejlepší ceny,...

Reference: USB_flash_drive_013

USB flash disk s LED podsvícením

USB flash disk s LED podsvícením mohou být na zakázku potištěné Vaším firemním logem. Díky těmto originálním USB flash diskům s LED podsvícením zaujmete své potenciální zákazníky a zvýšíte povědomí o Vaší značce. Naše USB flash disky s LED podsvícením mají 1GB paměť a kompaktní velikost.