Leather Cover Notepad

Leather Cover Notepad

leather64
Rating 

Embossed leather note is of a simple design but noble style. It is of blown color and excellent quality. Delicate embossed leather note is ideal for promotion.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Product Details
leather64
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Leather Cover Notepad

Leather Cover Notepad

Embossed leather note is of a simple design but noble style. It is of blown color and excellent quality. Delicate embossed leather note is ideal for promotion.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: leather21

Blok na poznámky

Blok na poznámky klasického provedení. Blok na poznámky má pevnou kroužkovou vazbu. Obal bloku na poznámky je pěkně barevně sladěný. Blok na poznámky má také vnitřní kapsy na vizitky.

Reference: leather2

Doplňky do kanceláře

Doplňky do kanceláře dodají pracovnímu stoli styl. Máme nejrůznější doplňky do kanceláře. Nabídneme doplňky do kanceláře, které budou sedět k zřízení Vaší kanceláře.

Reference: leather4

Stolní pořadač

Stolní pořadače jsou praktické pro udržení pořádku na pracovním stole. Stolní pořadače nabízíme v různých variantách - pořadač papírů, nádoba na pera, nádoba na poznámkové papíry v jednom setu. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací o našich stolních pořadačích.

Reference: leather22

Promo zápisníky

Promo zápisníky jsou z příjemné jemné kůže.  Promo zápisníky mají elegantní modrou barvu. Roh mají promo zápisníky ozdobený kouskem kovu.

Reference: leather63

Zápisník s kalkulačkou

Zápisník s kalkulačkou je multifunkční pomůcka do práce. Zápisník s kalkulačkou má na svém koženém pouzdru instalovánu mini kalkulačku. Zápisník s kalkulačkou je nepředstavitelně praktický.

Reference: leather36

Kožený koš

Kožený koš může být stylovým dárkem. Kožený koš je z jemné kůže s vytlačeným vzorem. Barva koženého koše je ponechána přírodní. Kožený koš je pěkný doplněk kanceláře nebo jiného interiéru.

Reference: leather66

Dárkový zápisník

Dárkový zápisník umožňuje zaznamenávat poznámky kdykoli je potřeba. Dárkový zápisník je velmi elegantní. Díky tomu je dárkový zápisník vhodným propagačním dárkem třeba pro podnikatele.

Reference: leather67

Poznámkové bloky

Poznámkové bloky jsou prvotřídní kvality. Poznámkové bloky nabízíme v setu s psacím perem. Výhodou je, že poznámkové bloky mají vyndavací papíry. Poznámkové bloky jsou perfektním propagačním dárkem.

Reference: leather25

Propagační zápisníky

Nabízíme různé propagační zápisníky. Propagační zápisníky mají pěkný design a praktickou velikost. Obal na propagační zápisníky můžeme upravit podle Vašich potřeb. Garantujeme mimořádnou kvalitu a přívětivou cenu našich propagačních zápisníků.

Reference: leather38

Kožená skříňka

Kožená skříňka je vkusný a praktický doplněk kanceláře. Kožená skříňka je z trvanlivé kůže a řemeslně dobře zpracovaná. Tato klasická kožená skříňka může být využita na ukládání složek, oblečení nebo jiných důležitých věcí.

Reference: leather61

Kožené poznámkové bloky

Kožené poznámkové bloky jsou užitečnými pomocníky podnikatelů. Uvnitř mají kožené poznámkové bloky klips na vizitky. Kožené poznámkové bloky se bezpečně uzavírají kovovou patentkou.

Reference: leather52

Kožená klíčenka

Kožená klíčenka je praktickým doplňkem pro každého. Kožená klíčenka může uchovávat Vaše klíče nebo také mince či malý mobilní telefon. Kožená klíčenka je ten nejpraktičtější dárek.

Reference: leather87

Klíčenky na pásek

Klíčenky na pásek mají zajímavý tvar zvonečku. Tyto klíčenky na pásek jsou výhradně z nejlepší kůže. Klíčenky na pásek je možné upevnit na pásek, takže klíče nikdy nemůžete ztratit.

Reference: leather34

Pouzdro na cigarety

Pouzdro na cigarety vyniká svým designem. Kožené pouzdro na cigarety je doplněno o skleněný popelník. Pouzdro na cigarety má praktické přihrádky na cigarety a zapalovač. Pouzdro na cigarety je originální dárek pro Vaši propagaci.  

Reference: leather85

Reklamní klíčenka

Reklamní klíčenka je dostupná v mnoha barvách. Každá reklamní klíčenka je z kvalitní kůže. Takováto reklamní klíčenka je osvědčeným propagačním dárkem.