Psací pero na míru

Psací pero na míru

pen032
Rating 

Psací pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero na míru využijete jak na konferencích či výstavách tak jako firemní dárek.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Psací pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero na míru je šetrné k životnímu prostředí. Psací pero na míru se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy. Psací pero na míru využijete také jako firemní dárek.

Product Details
pen032
2000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Psací pero na míru

Psací pero na míru

Psací pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero na míru využijete jak na konferencích či výstavách tak jako firemní dárek.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: pen018-1

Propisovací pera

Tato propisovací pera jsou vyrobena z kvalitního kovu, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Tato propisovací pera označíme Vaším logem či reklamním textem, a vy se tak nesmazatelně zapíšete do paměti Vašich zákazníků.. Chcete-li získat tato propisovací pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Reference: pen012

Kuličkové pero s potiskem

Kuličkové pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s potiskem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Reference: plastpen01pse

Propisky

Tyto plastové propisky jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen003

Promo psací pero

Promo psací pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo psací pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logemnebo reklamním sloganem.

Reference: pen013

Propisovačky

Tyto plastové propisovačky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen026

Pero s potiskem

Pero s potiskem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Pero s potiskem má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Pero s potiskem dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero s potiskem je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Reference: pen025-1

Pera

Pera jsou vyrobena z kvalitní slitiny, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Vyberte si požadovanou barvu a logo či reklamní text, o ostatní se postaráme my. Chcete-li získat tato pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Reference: pen017

Propiska plastová

Tyto plastové propisky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen010

Psací potřeby

Tyto psací potřeby ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen009

Tužka

Tato tužka vyrobená z kvalitního plastu ve dvoubarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto tužku nabízíme v různých barvách a provedeních. Máte zájem o objednání těchto tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen001

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen003

Kuličková pera

Tato plastová kuličková pera v transparentní modré jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková pera nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen024-1

Propisovací tužky

Tyto propisovací tužky jsou cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovací tužky jsou vyrobeny z kvalitního kovu a vynikají svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto propisovacích tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Reference: pen020

Plastové pero s potiskem

Plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem. Plastové pero s potiskem se hodí jako propagační přemět na různé konference nebo výstavy.