Reklamní karabina

Reklamní karabina

buckle13
Rating 

Reklamní karabina je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Na reklamní karabinu vám na zakázku sítotiskem vytiskneme nebo laserem vyryjeme vaše logo nebo reklamní slogan.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Reklamní karabina je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Na reklamní karabinu vám na zakázku sítotiskem vytiskneme nebo laserem vyryjeme vaše logo nebo reklamní slogan. Reklamní karabiny dodáváme v různých barvách a tvarech na přání zákazníka. Reklamní karabina je ideálním propagačním předmětem.

Product Details
buckle13
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní karabina

Reklamní karabina

Reklamní karabina je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Na reklamní karabinu vám na zakázku sítotiskem vytiskneme nebo laserem vyryjeme vaše logo nebo reklamní slogan.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: buckle04

Sportovní karabina

Sportovní karabina je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Na sportovní karabinuvám na zakázku sítotiskem vytiskneme nebo laserem vyryjeme vaše logo nebo reklamní slogan.

Reference: alpenstock1

Promo vycházková hůl

Promo vycházková hůl je skvělým pomocníkem pokud provozujete horskou turistiku nebo jiné outdoorové aktivity. Díky naší promo vycházkové holi rovnováhu určitě neztratíte.

Reference: buckle24

Promo karabina na zakázku

Promo karabina na zakázku je speciálně vyráběná na propagační účely.  Na promo karabinu na zakázku si můžete nechat vytisknout logo vaší firmy nebo logo propagovaného výrobku.

Reference: buckle01

Dárková karabina

Dárková karabina je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Vaše logo můžeme na tuto dárkovou karabinu vyrýt nebo vytisknout sítotiskem.

Reference: buckle20

Reklamní karabina z hliníku

Reklamní karabina z hliníku je dodávána v černé barvě a její západka je stříbrná. Reklamní karabina z hliníku se hodí jak pro připnutí na pásek, tak pro zavěšení sportovní, školní či jiné tašky.

Reference: buckle11

Karabina se svítilnou

Karabina se svítilnou je vyrobena z aluminiového materiálu. Karabina se svítilnou má všechny vlastnosti, které potřebujete. Karabinu se svítilnou nabízíme za skvělou cenu. Najděte si ve tmě svou cestu s pomocí naší karabiny se svítilnou. Svítilnu lehkým pootočením zapnete nebo vypnete.

Reference: buckle16

Bezpečnostní karabina

Bezpečnostní karabina ve tvaru jedničky je vyrobena z eloxovaného hliníkového materiálu. Díky tomuta materiálu má bezpečnostní karabina stále lesklý povrch.

Reference: buckle12

Promo karabiny

Promo karabiny jsou velmi kvalitní. Díky eloxovanému hliníku 6000 je odolná jak jejich barva, tak promo karabina sama. Na promo karabiny je logo vyryto laserem.

Reference: buckle05

Aluminiová karabina

Aluminiová karabina je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Na aluminiovou karabinu vám na zakázku sítotiskem vytiskneme nebo laserem vyryjeme vaše logo nebo reklamní slogan.

Reference: buckle03

Karabina s kompasem

Karabina s kompasem se dá zavěsit na pásek, batoh nebo jiné outdoorové příslušenství. Na tuto karabinu s kompasem vám na zakázku laserem vyryjeme vaše logo nebo propagační slogan.

Reference: buckle06

Karabina na míru

Karabina na míru je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Na naši karabinu na míru vám na zakázku sítotiskem vytiskneme nebo laserem vyryjeme vaše logo nebo reklamní slogan.