Přívěsek na mobilní telefon -  kuřecí palička

Přívěsek na mobilní telefon - kuřecí palička

PCH081201
Rating 

Drumstick phone chains are  funny gadgets for your mobile phone. They are  of vivid image and amazing color.Drumstick phone chains are undoubtedly great for fast food store promotion.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Přívěsek na mobilní telefon -  kuřecí palička je vtipným doplňkem pro mobilní telefony. Přívěsek na mobilní telefon -  kuřecí palička je ideálním reklamním předmětem do restaurace nebo stánku s rychlým občerstvením. Pokud chcete udělat na své zákazníky dojem proč ne právě tím, že jim jako malou pozornost dáte přívěsek na mobilní telefon ve tvaru kuřecí paličky?

Product Details
PCH081201
300
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Přívěsek na mobilní telefon -  kuřecí palička

Přívěsek na mobilní telefon - kuřecí palička

Drumstick phone chains are  funny gadgets for your mobile phone. They are  of vivid image and amazing color.Drumstick phone chains are undoubtedly great for fast food store promotion.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: keyr002

Přívěsky na klíče

Přívěsky na klíče ve tvaru botičky skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Přívěsky na klíče jsou z odolného plastu. Naše přívěsky na klíče jsou za nejvýhodnější ceny.

Reference: cm

Model auta

Zejména pány potěší model auta jako přívěsek. Model auta lze nosit na klíčích nebo na mobilu. Model auta je v různých barvách a nabíce jsou různé značky aut. Vyzkoušejte model auta jako dárek.

Reference: PCH081232

Přívěsek na mobilní telefon - sašimi

Pokud chcete udělat na své zákazníky dojem proč ne právě tím, že jim jako malou pozornost dáte přívěsek na mobilní telefon ve tvaru sushi? Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru sašimi bude mít u vašich zákazníků zaručeně úspěch.

Reference: 4OS0018

Roller

Tento barevný roller určitě nepřehlédnete. Tento lyžařský roller s dětským motivem je vhodný k připevnění permanentky. Tento roller je praktickou pomůckou, zároveň může být vhodným reklamním dárkem.

Reference: PCH081228

Přívěsek na mobilní telefon - grilované kuře

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru grilovaného kuřete je nejen hezký, ale při pohledu na něj se vám začnou sbíhat sliny. Přívěsek na mobilní telefon - grilované kuře je ideálním reklamním předmětem do řeznictví, restaurace nebo stánku s rychlým občerstvením.

Reference: 4OS0019

Ski roller

Tento barevný ski roller určitě nepřehlédnete. Tento lyžařský roller s veselým dětským motivem je vhodný k připevnění permanentky. Tento ski roller je praktickou pomůckou, zároveň může být vhodným reklamním dárkem.

Reference: keyr001

Přívěsek botička

Přívěsek botička je skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Přívěsek botička je z odolného plastu. Naše přívěsky na klíče jsou za nejvýhodnější ceny.

Reference: PCH081231

Přívěsek na mobilní telefon - dort

Přívěsek na mobilní telefon ve tvaru dortu je ideálním reklamním předmětem do pekáren a cukráren. Pokud chcete udělat na své zákazníky dojem proč ne právě tím, že jim jako malý dárek dáte přívěsek na mobilní telefon ve tvaru dortu?

Reference: 4OS0028

Přívěsek Číňanka velká milá

Přívěsek Číňanka velká milá - přívěsek s motivem malé Číňanky. Přívěsek Číňanka velká milá je z odolného plastu s kroužkem na klíče. Tento přívěsek Číňanka velká milá se hodí k ozdobení mobilu nebo klíčů.

Reference: PCH081227

Reklamní přívěsek na telefon - jahodová sušenka

Reklamní přívěsek na telefon - jahodová sušenka je ideálním reklamním předmětem, pokud uvádíte na trh nový druh sušenek. Dokažte svým zákazníkům, že si jich ceníte tím, že jim dáte malou pozornost v podobě reklaního přívěsku na mobilní telefon - jahodové sušenky.