Plastový svinovací metr

Plastový svinovací metr

tape-measure007
Rating 

Svinovací metr je vyroben z velmi kvalitního plastového materiálu s dlouhou životností.Plastový svinovací metr je lehký a snadno se používá. Plastový svinovací metr nabízíme v různých barvách, tvarech a velikostech.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Svinovací metr je vyroben z velmi kvalitního plastového materiálu s dlouhou životností. Plastový svinovací metr je lehký a snadno se používá. Plastový svinovací metr nabízíme v různých barvách, tvarech a velikostech. Na zakázku vám na plastový svinovací metr vytiskneme vaše firemní logo nebo reklamní slogan, čímž z něj uděláme ideální reklamní předmět. Kontaktujte naše obchodní zástupce a objednejte si plastový svinovací metr ještě dnes.

Product Details
tape-measure007
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Plastový svinovací metr

Plastový svinovací metr

Svinovací metr je vyroben z velmi kvalitního plastového materiálu s dlouhou životností.Plastový svinovací metr je lehký a snadno se používá. Plastový svinovací metr nabízíme v různých barvách, tvarech a velikostech.

Write your review
14 other products in the same category:

Reference: tape-measure010

Promo svinovací metr

Promo svinovací metr je vyroben z velmi kvalitního plastového materiálu s dlouhou životností. Promo svinovací metr je lehký a snadno se používá. Promo svinovací metr nabízíme v různých barvách, tvarech a velikostech.

Reference: tape-measure003

Měřící páska

Měřící páska je jedním z neoblíbenějších reklamníchpředmětů. Na zakázku vám na měřící pásku vytiskneme vaše firemní logo nebo reklamníslogan.

Reference: tape-measure008

Dárková měřící páska

Dárková měřící páska je vyrobena z velmi kvalitního plastového materiálu s dlouhou životností. Dárková měřící páska je lehká a snadno se používá. Měřící pásku nabízíme ve tvaru trička, což jí činí ideálním dárkovým předmětem.

Reference: tape-measure011

Promo měřící páska

Promo měřící páska je vyrobena z kvalitního plastového materiálu. Promo měřící páskoulze měřit v centimetrech i palcích. Maximální možnožná délka, kterou je možno promo měřícípáskou změřit, je 3 m.

Reference: tape-measure009

Měřící páska na zakázku

Měřící páska na zakázku je vyrobena z plastového materiálu. Měřící páska na zakázku je určena pro oblast nemovitostí. Na tuto měřící pásku ve tvaru domu vám na zakázku vytiskneme logo vaší firmy nebo reklamní slogan.

Reference: tape-measure014

Svinovací metr na zakázku

Svinovací metr na zakázku můžete mít díky jeho velikosti vždy při sobě. Tímto svinovacím metrem na zakázku je možné měřit jak v centimetrech tak v palcích.

Reference: tape-measure001

Propagační svinovací metr

Propagační svinovací metr je vyroben z velmi kvalitního plastového materiálu s dlouhou životností. Propagační svinovací metr je lehký a snadno se používá. Propagační svinovací metr nabízíme v různých barvách, tvarech a velikostech.

Reference: tape-measure004

Svinovací metr na míru

Svinovací metr na míru je určen k přesnému měření obvodů. Svinovací metr na míru jednoduše obtočíte okolo měřeného předmětu, zaháknete a měříte.

Reference: tape-measure002

Svinovací metr - karabina

Svinovací metr - karabina je vyroben z velmi kvalitního plastového materiálu s dlouhou životností. Svinovací metr ve tvaru karabiny je lehký, dá se kamkoli připevnit a změříte s ním vše do délky 3 m.

Reference: tape-measure005

Přívěsek na klíče - svinovací metr

Přívěsek na klíče - svinovací metr ve tvaru srdce je vyroben z kvalitního materiálu. Přívěsek na klíče - svinovací metr je jedním z neprodávanějších propagačních předmětů. Svinovacím metrem je možné měřit jak v palcích tak v centimetrech.

Reference: tape-measure006

Reklamní svinovací metr

Už se vám stalo, že jste pořebovali něco změřit a neměli jste čím? Reklamní svinovací metr, který si můžete pověsit na klíče, je přesně tím, co potřebujete. Reklamní svinovací metr ve tvaru gumy na auto můžete mít neustále při sobě.