Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

Létající draci
Létající draci

Létající draci

V této kategorii naleznete produkty jako reklamní létající draci, létající draci na zakázku, létající draci od výrobce, létající draci s potiskem.
Active filters

Reference: KIDI-120201

Reklamní létající drak

Originální reklamní předmět to je reklamní létající drak. Reklamní létající drak v klasickém tvaru kosoctverce. Reklamní létající drak může být vyroben v jakékoliv barvě a být potištěn logem či sloganem firmy. Okouzlete své zakázníky a nechte si vyrobit svůj reklamní létající drak.

Reference: KIDI-120202

Propagační létající drak

Originální reklamní předmět to je propagační létající drak. Propagační létající drak v klasickém tvaru kosočtverce. Propagační létající drak může být vyroben v jakékoliv barvě a být potištěn logem či sloganem firmy. Okouzlete své zakázníky a nechte si vyrobit svůj propagační létající drak.

Reference: KIDI-120203

Létající drak na zakázu

Nechte si vyrobit originální reklamní předmět létající drak na zakázku. Na zakázku si můžete nechat létající drak potisknout sloganem či logem firmy. Na zakázku může mít létající drak také barvu. Létající drak na zakázku je prostě perfektní dárek pro zakázníky. 

Reference: KIDI-120204

Létající drak s potiskem

Originální reklamní předmět létající drak s potiskem. Létající drak s potiskem může být logo firmy či slogan. Létající drak s potiskem je perfektní reklamní předmět a to hlavně díky své nízké váze. Létající drak s potiskem bude skvěle reprezentovat firmu na výstavách či veletrzích.

Reference: KIDI-120205

Létající drak výrobce

Létající drak přímo od výrobce to je nejlepší volba pro reklamní předmět. Létající drak od výrobce může být totiž v jakékoliv barvě a jakýmkoliv potiskem. Létající drak od výrobce má i další výhody jako levná cena a vše bude dle Vašeho návrhu. 

Reference: KIDI-120206

Promo létající drak

Promo létající drak je originální reklamní předmět. Promo létající drak je skvělá volba pro reklamní předmět. Promo létajícího draka si můžete nechat vyrobit v jakékoliv barvě a potisknout logem či sloganem firmy.

Reference: KIDI-120207

Reklamní létající drak potištěný

Originální reklamní předmět je reklamní létající drak potištěný. Reklamní létající drak může být potištěný logem či sloganem firmy. Reklamní létající drak potistěný bude Vaší firmě dělat reklamu na výstavách či veltrzích a díky němu zakázníci snadno najdou Vás stánek. 

Reference: KITR-120201

Propagační létající drak trojúhelníkový

Propagační létající drak trojúhelníkový je vyroben zakázkově. Propagační létající drak trojúhelníkový si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Propagační létající drak trojúhelníkový je originální a moderní reklamní předmět.

Reference: KITR-120202

Reklamní mini kite

Reklamní mini kite je originálním reklamním předmětem. Reklamní mini kite si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Reklamní mini kite je pravý dárek pro Vaše zákazníky. Reklamní mini kite je výhodný také díky své nízké hmotnosti.

Reference: KIST-120201

Propagační kite s logem na zakázku

Propagační kite s logem si můžete nechat vyrobit na zakázku. Propagační kite si můžete na zakázku nechat potisknout logem či sloganem firmy. Propagační kite s logem je ideální na výstavy a veletrhy. Vás stánek bude vidět díky propagační kite s logem na zakázku.