Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

Kovové přívěsky
Kovové přívěsky

Kovové přívěsky

Nabízíme kovové přívěsky na mobilní telefony za zaručeně nejnižší ceny. Na zakázku na ně vytiskneme vaše firemní logo nebo reklamní slogan. Přívěsky jsou ideálním reklamním nebo dárkovým předmětem
Active filters

Reference: mos00080

Kovové přívěsky na mobilní telefony

Kovové přívěsky na mobilní telefony jsou vyrobeny z kvalitního a trvanlivého materiálu. Kovové přívěsky mají stylový design, proto jsou ideálním příslušenstvím pro mobilní telefony nebo jiné digitální přístroje.

Reference: keyr007

Přívěsek reklamní

Přívěsek reklamní je skvělou dorobností pro vaší efektivní propagaci, jako reklamní dárek. Přívěsek reklamní je z kovu, na který lze umístit reklamu nebo logo. Naše přívěsky reklaní jsou za nejvýhodnější ceny.

Reference: id01

Psí známky

Psí známky jsou vhodné k ražbě textu nebo reklamy. Psí známky jsou kovové plíšky s řetízkem. Vyzkoušejte psí známky pro svou propagaci nebo jako firemní dárek. Psí známky dodáváme za bezkonkurenční ceny.

Reference: sad07

Svinovací metr

Svinovací metr je z odolného kovu. Náš svinovací metr je možné potisknout reklamou. Vyzkoušejte svinovací metr pro svou propagaci - osvědčený výsledek zejména v oboru stavebním, technickém a podobně.

Reference: meb003

Lékovka

Kapesní lékovka ve formě přívěsku na klíče je praktickým , lehce přenosným doplňkem. Tato lékovka umožňuje uložení malého počtu léků nebo potravinových doplňků. Lékovku jednoduše připevníte ke svazku klíčů, na poutko kalhot nebo ke kabelce, batohu, apod.

Reference: meb002

lekovky

Potřebujete si sebou brát léky do práce? Pak je pro vás ideální tato naše lékovka. Lékovka je vyrobena z odolného kovu a zároveň vám poslouží jako přívěsek.

Reference: sau001

ocel

Přívěsky z chirurgické oceli jsou velmi stylového designu. Nabízíme různé potisky dle vašeho přání na tyto přívěsky z oceli.

Reference: P2

Roller

Tento roller s ocelovým lankem slouží pro připevnění permanentky. Tento roller nabízíme v různých barevných provedeních. Máte zájem o objednání těchto rollerů za příznivé ceny? Kontaktujte nás ještě dnes.

Reference: mos00083

Kovové přívěsky na mobilní telefony s logem

Kovové přívěsky s logem mají stylový design, proto jsou ideálním příslušenstvím pro mobilní telefony nebo jiné digitální přístroje. Na zakázkuvám dodáme kovové přívěsky na mobilní telefony s logem v různých velikostech, tvarech a barvách.